Love in Life

Powered by Blogger.

kerja?

salam.
lamanya tak update blog. kesian dengan diri sendiri. hu.
quick one. nuha dah tender resign. alasan?
 
 
jawatan tu kurang sesuai dengan nuha.
jawapan yang sopan dan general, lebih mudah diterima oleh semua pihak.
 
 
nuha dah letak notis sebulan setengah yang lalu. berhenti kerja tanpa ada kerja baru. ramai yang tanya kenapa nuha buat macam tu. kalau tak dapat kerja baru kan jadi penganggur. memang pon..
sekarang tengah cari kerja baru. kalau belum ada rezeki dapat kerja baru, di rumah la nuha tengah bulan depan. nuha plan nak serius business sewa-sewa barang kahwin ni.
 
 
nuha percaya yang rezeki tuhan ada dimana-mana. setiap yang berlaku adalah dengan ketentuanNya yang terbaik untuk nuha. yang penting usaha. doakan nuha ye..
 
 
last but not least,
 
 
 
 
 
daisy handbouquet. nuha jual ni. details in next entry okeh. ade orang nak order ke?
 
 
bye.

Tag : career
7 Comment For "kerja?"

insyaAllah nuha, rezki ada di mana2.. best of luck for u.. =)

insya-Allah... asalkan niat kite baek...rezeki Allah ade kt mane2...

btw... nuhatry tak wat carnation handbouquet??? mesti santek =)

semoga rezki 2013 ade.mn tau kn...

kalau murah.. macam nak order je. hehehe. =)

huhu..sama la saila pun..tgh cari kerja lain yg boleh bt saila fokus kat rumah tangga..walaupun apa yg saila dpt skrg ni best tp selalunya sgt xbest..

rezeki ada di mana2 :)

cantik bunga tu. mcm bunga betul. semoga berjaya tau!

Fara: amin..thanks dear :)

Hyrossa Neny: nuha try daisy ni dulu. ok nanti nuha try carnation pulak. thanks for the idea~

bintanghati: amin..

oshinz: order la order la..heheh

saila: betol tu. stress je lebih kan saila. ganbatte saila!

nurun: thanks sayang!

Terima kasih atas kunjungan anda ke blog Nuha. Komen-komen positif dan membina adalah amat dialu-alukan. Terima kasih.

Back To Top