Love in Life

Powered by Blogger.

Master in OSH: checked!

Assalamualaikum. Selamat berminggu baru semua :)
entry ni sepatutunya nuha up semalam.
 
 
Last saturday and sunday nuha dan husband travel ke Utara Malaysia. Sangat penat!


Previously kan nuha dah kepoh-kepoh share yang nuha dah hantar binding hard cover thesis. Alhamdulillah. Jumaat lepas nuha collect di Kedai Mutiara Digital, Seksyen 2 Shah Alam. Meh nak tayang sikit.




 
So last weekend kami travel ke UUM purposely nak hantar thesis report ni. Kami gerak dari Puncak Alam around 8.30 hari sabtu malam. Drive dengan berkhemah dan steady (as pesanan mak nuha).


Ahad pagi kami check in di UUM around 10.30 pagi. Bergaduh sesama sendiri sikit sebab masing-masing first time datang dan tak tahu mana bangunan yang perlu kami tuju. Dipendekkan cerita everything done about 12.30 pm. Fuhhhh.



hantar thesis di sini
 
 
 
over. biasa orang amek gambar kat sini time convo je


Kami lunch dulu sebelum gerak balik. Masuk toll semula jam 2.00 petang dan tiba di Puncak Alam jam 10.00 malam! sangaaaat ponat. but alhamdulillah, everything completed. insyaallah tahun depan boleh convo sudah~
 
 
ok bye
 
 
 
posted from Bloggeroid
6 Comment For "Master in OSH: checked!"

yeay nak konvo lg..
boleh posing dekat tmpt yg sama dgn jubah konvo pulak.. nuha amek feel dulu ni...
hehe

best nye!!!! konvo sgt best!!! =)

bestnye! nak konvo jugak..... hihi. gudluck nuha!

wah..gigihnye!!
jeles la nuha ade master..huhu

tahniah nuha! cute je nuha...

thanks korang! semoga nuha dapat konvo tahun depan, amin..

Terima kasih atas kunjungan anda ke blog Nuha. Komen-komen positif dan membina adalah amat dialu-alukan. Terima kasih.

Back To Top