Love in Life

Powered by Blogger.

I am back!!

assalamualaikum.
where to start hmmm? apa khabar semua orang? i mean pembaca semua. huhu..
kalau ada orang lagi yang jenguk-jenguk blog ni. it was my very lonnnnggggg leave.
kalau boleh ada sarang labah-labah, sure dah beranak pinak bersawang-sawang blog ni.


nuha tak kemana-mana. hujung bulan Januari 2013 nuha last service kat company, terus tak kerja dah. morning, evening, night sickness. tak larat nak ke interview kerja baru. nak online cari kerja pon tak lalu, apetah lagi nak online berblogging. sebab tu la nuha diam tanpa update blog. wedding review?? forget about it. dah basi sangat. takde orang nak tahu pon ye tak. hehheee


alhamdulillah, minggu ni kandungan nuha masuk minggu ke 30. nuha dan kandungan sihat alhamdulillah.. 
owh, btw its a boy ye kawan-kawan. 


till then, nanti nuha update lagi next entry.
bye
>.<


p/s: sewa barang-barang masih on seperti biasa
5 Comment For "I am back!!"

finally nuha muncul kembali :) xlama dah nak dpt bby :D ika doakan semua nya selamat nanti :D

pejam celik dah 30weeks dah baby Nuha....
xlama lg je ni dia nak knock2 the door (^_^)

thank you guys for all the wishes :)

Terima kasih atas kunjungan anda ke blog Nuha. Komen-komen positif dan membina adalah amat dialu-alukan. Terima kasih.

Back To Top