Love in Life

Powered by Blogger.

Jom Shopping Tudung Raya!!

Salam Jumaat.
Semua orang sure dah ada or almost dah nak ada baju raya kan? 
Kecuali yang memang plan nak beli siap..esok raya malam ni shopping pon voleyyy..
Preference masing-masing :)


Baju raya dah siap hang dalam almari..tudungnya dah ada ke belum??
Ni nak promote sket. Jom kite jenguk Aqilah Collection!!


Aqilah Collection ni baru je mula bisness.. banyak stok yang dalam perjalanan menuju ke tokeynya.
meh kita tengok-tengok apa yang available dalam koleksi Aqilah Collection.






































Haaa dah tengok sikit kan? ekslusif bukan??? heheh. masuk bakul sendiri angkat.
Jom la tengok banyak-banyak lagi di Aqilah Collection.
Alang-alang menjenguk tu, jangan lupa like page Aqilah Collection tau!

Selamat berhujung minggu.
>.<



Tag : promotion
0 Comment For "Jom Shopping Tudung Raya!!"

Terima kasih atas kunjungan anda ke blog Nuha. Komen-komen positif dan membina adalah amat dialu-alukan. Terima kasih.

Back To Top