Love in Life

Powered by Blogger.

Wedding Items for Rent

Salam.
Just nak maklumkan yang nuha masih on service sewa barang-barang kahwin ye. Well ye la mungkin ramai b2b yang rasa nuha dah stop service ni sebab blog dah lama tak berusik kan.

Nuha akan update blog ni soon and arrange everything so that mudah korang nak go through. Barang-barang yang nuha masih sewakan antaranya adalah pallet (base pelamin), kain bulu-bulu warna putih, easel, pasu kaca ikea, sofa pelamin, bantal nikah etc etc..

Will update soon ya..boleh direct contact nuha @ 017-4991289.

Thanks.


posted from Bloggeroid
Tag : for rent
0 Comment For "Wedding Items for Rent"

Terima kasih atas kunjungan anda ke blog Nuha. Komen-komen positif dan membina adalah amat dialu-alukan. Terima kasih.

Back To Top