Love in Life

Powered by Blogger.

make up??

salam. 
actually nuha nak share cerita pengalaman pertama bersalin. tapi dah berminggu-minggu draft. tah bila akan berjaya publish. Ez-Zahra Dahlea dah dua bulan. kehkehkeh.


ok talking about make up....


tadi ada orang contact nuha. minta make up kan dia untuk annual dinner sabtu ni di Melaka. apakan daya la kan. nuha kat bangi. tiba-tiba nuha terfikir syok jugak make up make up orang ni. nuha takde la pandai make up sangat pon..tapi nuha pernah ikut kelas make up Jazzemine Couture (vendor majlis bertandang). itu pon nuha bukan intentionally nak join. foc sebab ambil package dengan Jezzemine.


so disini nuha nak inform yang nuha sedia untuk make up sesiapa yang terasa ingin di-make up kan. let say untuk ke majlis makan malam ke tunang ke. harga InshaAllah mampu.. RM70. ok disebabkan nuha bukan pro make up apetah lagi mua..so harga yang nuha letak ni termasuk dengan test make up. so senang ceritanya 2x make up la ye. sekali untuk trial dan sekali lagi untuk hari kejadian. 


for me this is a win-win situation. nuha dapat praktis teori yang nuha ada dan customer dapat make up test. 


nah satu pic nuha make up diri sendiri waktu bertunang dulu





deal??


contact nuha: hayatihanisah@gmail
com/ 017-4991289
Tag : Make Up
3 Comment For "make up??"

wah puan nuha, jadi MUA le pasni eh..
tahniah dapat baby!! wah senyap2 ni ;)

hehe jd MUA laa plak lepas ni kan...
xsabar tgu citer baby Nuha (^_^)

hehe MUA la sangat ye..saja suka suki je. sabar nanti nuha up entry baby k :)

Terima kasih atas kunjungan anda ke blog Nuha. Komen-komen positif dan membina adalah amat dialu-alukan. Terima kasih.

Back To Top