Love in Life

Powered by Blogger.

monday blues: random talk

salam. sihat-sihatkah readers semua? ayat budget sangat cam ade readers kan. oh sebelum nuha cerita apa-apa..nak bagitau yang walaupun blog ni terbiar tak berupdate and dah bersarang-sarang macam gua niah..my wedding items are still on for rental keh. contact je nuha :)

rasanya tak terlalu terlambat untuk nuha ucap selamat hari raya aidilfitri & maaf zahir batin. mesti seronok kan raya. nama pon raya..tapi yang paling seronok haruslah golongan kanak-kanak. kita orang yang semakin dewasa ni ape sangatla rasa seronoknye. for me la. seronok bab makan je la. hek3.

as for myself, raya tahun ni is in mood ibu berpantang! yes nuha dah selamat bersalin pada 27 julai lepas which is 15 ramadhan kalau tak salah. awal sebulan dari edd okeh. masa tu usia kandungan nuha 35minggu dan 5 hari. so nuha takdela makan juadah-juadah raya. omg omg!! sangat bersabar diri ini. luckily nuha dah mintak mak masakkan ketupat rendang awal ramadhan haritu. kurang sikit rasa sakit hati tu. huuu..

oh talking about our baby..its a girl yaw!! previously nuha ade mention yang baby nuha boy kan. now i conclude that technology is not always right. terkejut nuha dalam labor room pas doc angkat baby dan tunjuk kat nuha mine is a girl. tapi takpe yang penting baby sihat walaupun lahir pramatang..

teaser gambar baby...



Assalamualaikum uols



nanti kalau rajin nuha story mori my experience in delivering our baby. ou lupa nak share nama baby. ez-zahra dahlea bt aziz zariff :)

semalam..1 september 2013. our first wedding anniversary. one year and more to come. thank you Allah. happy anniversary jugaklah nuha wish kat xbrides yang setarikh dengan kami.

last words for this entry...

love is friendship

take care. kbye
posted from Bloggeroid
4 Comment For "monday blues: random talk"

alhamdulillah..
tahniah Nuha.. nnti update lg pasal baby kay...
selamat habiskan pantang (^_^)

tahniah nuha..dah jd ibu dan ada baby girl in yr hand :)

nanti update lagi yer :D

Congrats for your newborn baby. Cute sungguh! Nama pun best!

Btw, selamat berpantang di hari raya. Hikhik..

Saje blogwalking hilangkan resah di hati :)

Terima kasih atas kunjungan anda ke blog Nuha. Komen-komen positif dan membina adalah amat dialu-alukan. Terima kasih.

Back To Top