Love in Life

Powered by Blogger.

Shaklee??

Salam..

Rasanya tak perlu nuha introduce dah pasal produk ni. Well known suppliment ketika era ini. Kan? Korang pengguna tegar Shaklee tak? Nuha guna since breastfeed my baby dahlea. Nuha makan esp + alfalfa.


Esp untuk pekatkan susu..alfalfa as milk booster. Tahu tak mom to be semua yang esp ni elok diambil waktu mengandung? Sadly nuha tahu lepas bersalin. Ia bagus untuk supply protien kepada kita. Soy base product. Menyenyangkan. Orang yang nak kurus pon bole makan ni.


A cousin of my friend makan esp ni waktu mengandung..dan lepas bersalin she have to breastfeed 2 babies. Susu dia sangat banyak sampai terbuang-buang. Just imagine..dah breastfeed 2 babies pon terbuang lagi. Rezeki..


Kita as mom to be memang nervous pasal susu ada ke takde since pregnant lagi kan? Nuha tak kata minum esp ni confirm 100% susu banyak..but its good as an effort. Tak cuba kita memang tak tahu kan.


Ok tu je nak cerita..those yang berminat nak cuba produk shaklee ni boleh contact nuha to get member price k. Nuha pon member of shaklee jugak.. :)

Text or wassap me @ 017-4991289



posted from Bloggeroid
1 Comment For "Shaklee??"

mana gambar si teciknye??
hehe..mesti comey kan?? ;P

Terima kasih atas kunjungan anda ke blog Nuha. Komen-komen positif dan membina adalah amat dialu-alukan. Terima kasih.

Back To Top