Love in Life

Powered by Blogger.

ESP dan Ibu Mengandung

Assalamualaikum...

Harini nuha nak cerita tentang ESP lagi..tapi untuk IBU HAMIL. ha.. dulu tak tahu ingat Shaklee ni produk untuk ibu bersalin dan menyusu je. Kesian betul kau nuha. hahah.


Ok apa bestnya ESP ni untuk IBU HAMIL?

1) Membantu menangani masalah loya atau angin di awal kehamilan
2) Memberikan ibu tenaga sepanjang hari selama mengandung
3)Menjadikan ibu kenyang dan meningkatkan kadar metabolisme badan
4) Membantu ibu sihat di tahap optimum
5) Membantu menjadikan kulit bayi halus, cantik dan gebu sertan tidak mengalami sebarang masalah berkaitan kulit apabila dilahirkan kelak
6) Membantu perkembangan fetus
7) Membantu mengawal paras kolesterol ibu ke tahap ideal
8) Membantu dalam menjaga kesihatan jantung ibu
9) Membantu penyerapan vitamin dengan lebih baik
10) Membantu pertumbuhan plasenta, uterus, penghasilan susu ibu dan aliran darah ibu

So..ibu-ibu mengandung sekalian. Belum terlambat lagi untuk mengambil ESP selagi belum bersalin. Nuha dah terlepas. Kena tunggu next pregnancy..huhu. Andai ku tahu..awal2 mengandung dulu loya dan angin memang bestfriend nuha. tak suka tak suka tak suka..saaannngggaaatttt tak suka.

Kalau tahu ESP ni memang helpful untuk situasi loya dan angin ni, memang nuha minum ESP ni awal-awal dulu.

Satu lagi nak share tentang ESP dalam membantu penghasilan susu ibu. Ada seorang pengamal ESP waktu mengandung..dia breastfeed 2 babies tanpa ada masalah kurang susu. Sampai susu terbuang2 lagi ada sebab dah banyak sangat.

Jeles bukan? Jadi siapa-siapa yang belum terlambat tu..eloklah ambil langkah sebagai salah satu usaha kita. Jangan nanti terkenang tersesal di kemudian hari.




rindu pula zaman mengandung
Banyak lagi produk Shaklee yang sangat-sangat sesuai untuk ibu hamil. Akan nuha kongsikan di lain-lain entry..InshaAllah. Moga info yang berguna bermanfaat bila dikongsi bersama. till then.. daaa

Nuha
017-4991289/ 012-6354797 (sms/whatsapp)
SID 1017481
2 Comment For "ESP dan Ibu Mengandung"

masuk minggu ke 37 baru nak start amalkan esp nie..hehe..harap baby bersih nanti bile keluar =)

better late than never dear.. :)

Terima kasih atas kunjungan anda ke blog Nuha. Komen-komen positif dan membina adalah amat dialu-alukan. Terima kasih.

Back To Top