Love in Life

Powered by Blogger.

Cerita Tentang Vivix

Assalamualaikum.. Entry ni nuha nak kongsi tentang sirap Vivix keluaran Shaklee.

Vivix mengandungi campuran unik botani 4 tumbuhan:

1) Polygonum Cuspidatum
2) Anggur Muscadine
3) Elderberi Eropah dan
4) Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol.



Polygonum Cuspidatum yang terkandung dalam Vivix mampu melambatkan proses penuaan, merendahkan kolestrol, mengawal tekanan darah serta mengurangkan berat badan.

Kat bawah ni nuha senaraikan 10 kebaikan Vivix.

1) Menggalak penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan
2) Membantu mengelakkan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
3) Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung
4) Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis
5) Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
6) Mengurangkan insiden bagi penyakit nyanyuk
7) Membantu dlm proses penurunan berat badan
8) Menyokong kesihatan mata
9) Meningkatkan kesihatan imum badan
10) Menggalakkan kesihatan keseluruhan

Sampai ada yang mengistilahkan Vivix ni sebagai tonic ajaib..!! Apa-apa pun dengan izin Allah.. InshaAllah.



Kebaikan Vivix adalah sama dengan 3,000 gelas arak merah. Bezanya kita yang beragama Islam tak boleh minum arak. Jadi Vivix lah penggantinya..!! Vivix juga terbukti 10 kali lebih bertenaga daripada resveratrol, tidak mengandungi alkohol dan menggunakan bahan semula jadi, tanpa pewarna tiruan serta perasa tambahan. 



Nuha ada sorang customer setia Vivix. Awal-awal nak beli Vivix beliau agak ragu-ragu nak buat investment untuk Vivix. Lepas sebulan ambil Vivix bersama-sama dengan ibu dan ayah beliau, customer nuha tu bukan setakat nak repeat order je, terus daftar keahlian Shaklee juga. Jatuh cinta dengan Vivix!!



Well orang kata health is wealth. Cuba Vivix dan hadiahkan buat parents. Anda pasti gembira tengok diorang bertambah cergas dan ceria.

Ayu Raudhah pun ambil Vivix ni tau..!! Anda bila lagi..??



Oklah..esok dah Jumaat. Selamat berhujung minggu..!! Cuti sekolah cuti sekolah juga..kesihatan kena maintain k.

Nuha
017-4991289/012-6354797 (sms/whatsapp)
SID1017481
FB: nuha hayati

posted from Bloggeroid

0 Comment For "Cerita Tentang Vivix"

Terima kasih atas kunjungan anda ke blog Nuha. Komen-komen positif dan membina adalah amat dialu-alukan. Terima kasih.

Back To Top