Love in Life

Powered by Blogger.

Meal Shakes

Assalamualaikum..

First entry tentang Meal Shakes Shaklee. Meal Shakes yang sangat sinonim dengan gelaran makanan segera yang berkhasiat.

Meal Shakes Shaklee menyediakan hidangan lengkap dan asid amino serta nutrisinya mudah diserap untuk kegunaan seharian. Ia diperbuat daripada bahan semulajadi - buah-buahan, sayur-sayuran, kacang soya, lactalbumin (sejenis susu) dan lain-lain. Lactalbumin adalah bahan yang terbaik dan mengandungi organisma protin yang sangat berkualiti dan mudah diserap ke dalam sistem tubuh dari peringkat bayi hingga ke orang dewasa. Kebiasaannya, ia mengandungi pelbagai nutrisi seperti immunoglobulin, lactoferrin, bacteriolysin dan sebagainya.

Perbezaan Shaklee: 

Meal Shakes Shaklee dihasilkan untuk semua golongan- bayi, pelajar, kanak-kanak yang sedang membesar, ibu mengandung, para atlet, pengamal sayuran (vegetarian), orang sakit, orang yang sibuk bekerja atau orang yang selalu mengambil makanan segera. Jika anda mencari sarapan pagi yang penuh berkhasiat, Meal Shakes Shaklee adalah pilihan terbaik..!!

 


Manfaat Utama Meal Shakes :

1) Nutrisi lengkap - Menyediakan 24 jenis vitamin, mineral dan zat perlu. Kekurangan pengambilan zat boleh menyukarkan kadar serapan vitamin dan mineral oleh tubuh kita. Ia turut mengandungi lesitin soya yang bekerjasama dengan vitamin larut lemak. 

2) Membekal nutrisi kepada sel tubuh - Kaya dengan protin (tidak mengandungi laktosa), membantu pembinaan sel-sel kulit, kuku, rambut, organ, darah, imun dan lain-lain.

3) Membantu tumbesaran - Mengandungi asid folik, biotin, kaya dengan kalsium dan magnesium yang diperlukan untuk membina tulang dan sel-sel untuk proses membesar.

4) Anti-oksida - Mengandungi vitamin A, C, E, zink, selenium yang merupakan agen anti-oksida yang bertindak melawan jangkitan dan melambatkan proses penuaan. 

5) Mengembalikan seri wajah - Mengandungi vitamin B yang lengkap, zat besi dan copper yang cukup untuk membina sel-sel darah merah yang sihat, sekaligus memberikan kompleksi wajah /kulit yang lebih cantik. 

6) Detoksifikasi - Kaya dengan serat larut untuk membantu membuang lemak berlebihan dan sisa buangan dari perut dan usus.

7) Kelazatan rasanya - Minuman yang lazat untuk diambil bersama fruktos semulajadi; penggantian segera terhadap kekurangan vitamin, mineral dan juga tenaga. Tidak mengandungi sebarang pewarna dan gula tiruan. Lazat dinikmati semua golongan. 

Meal Shakes suplemen seisi keluarga. Sesuai diambil semua peringkat umur. Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan Meal Shakes bulan ni sementara promosi beli 6 percuma 1 Meal Shakes masih berlangsung. Untung tau.. kalau rasa nak beli 6 tu banyak sangat, boleh kongsi beli dengan kakak, ipar duai, officemates etc.. Sangat jimat. 

Hubungi nuha untuk sebarang pertanyaan dan pesanan. Health is wealth :)

Nuha
017-4991289/ 012-6354797 (sms/ whatsapp)
SID1017481
FB: nuha hayati


0 Comment For "Meal Shakes"

Terima kasih atas kunjungan anda ke blog Nuha. Komen-komen positif dan membina adalah amat dialu-alukan. Terima kasih.

Back To Top