Love in Life

Powered by Blogger.

CoQhealth Bukan Sekadar Kesihatan Jantung

Assalamualaikum.

Masih dalam proses mendisiplinkan diri untuk update blog 2 kali seminggu. I can.. I can.. yes! I can. Nuha boleh!

Okeh. Mari berkenalan dengan produk coQ10 keluaran Shaklee..iaitu CoQhealth Plus.



CoQ10 Shaklee: Suplemen Untuk Jantung

Penyakit jantung dan strok merupakan pembunuh No.1 di Malaysia mendahului penyakit kanser. Majoriti pakar kesihatan mencadangkan gejala ini boleh dicegah dengan meningkatkan amalan gaya hidup sihat seperti diet seimbang, senaman secara teratur, tidak merokok, miliki berat badan ideal serta mengambil suplemen yang berkualiti. CoQ10 (Coenzyme Q10) merupakan salah satu daripada suplemen kesihatan yang amat penting untuk kesihatan jantung.

KEBAIKAN CoQ10

CoQ10 Health Shaklee mengandungi kesemua proprietari semulajadi daripada campuran 28mg CoQ10 ditambah dengan Vitamin E dan ekstrak Teh Hijau yang direka untuk ppenguraian dan serapan maksimum.

Menyokong penghasilan tenaga bagi jantung
Jantung kuat dapat memastikan darah dapat dipam dengan lancar ke suluruh pelusuk badan.

Menggalak dan melindungi arteri sihat terhadap pengoksidaan LDL.
LDL adalah kolestrol jahat. Jumlah LDL yang tinggi akan menyebabkan masalah kesihatan yang serius terhadap sistem kardiovaskular. Kolestrol ini menyebabkan pembentukan plak di dalam saluran darah dan jika saluran darah semakin sempit ini akan menyebabkan serangan jantung atau strok.

Meningkatkan peredaran darah.
Apabila jantung mempunyai tenaga mencukupi, darah dapat dipam ke seluruh badan dengan lancar. Hasilnya, semua organ di dalam tubuh kita mendapat oksigen mencukupi.

Membantu menambah dan mengekalkan paras CoQ10 di dalam darah.
Apabila jantung mempunyai tenaga mencukupi, darah dapat dipam ke seluruh badan dengan lancar.

SELAIN CoQ10, CoQHealth Shaklee mengandungi Vitamin E dan Ekstrak Teh Hijau yang menjadikannya mempunyai kelebihan berikut:-

[/] Mencantikkan kulit
[/] Meningkatkan kesuburan
[/] Menggalakkan tekanan darah normal
[/] Melawan keletihan
[/] Meningkatkan tahap tenaga dan stamina
[/] Meningkatkan fungsi otak
[/] Membantu organ lain mengekalkan fungsi optimum
[/] Membantu dalam rawatan kanser

Best kan CoQhealth plus ni. Ada seorang customer nuha.. customer lelaki okeh. Every month belikan parents dia CoQhealth Plus ni. Nuha sebagai penjual ni pulak yang rasa terharu. Fikirkan kesihatan je yang jadi prioriti kita terhadap parents. Tak dapat jenguk diorang setiap minggu, hadiahkan supplement untuk kesihatan mereka pun dah memadai. Health is wealth kan..

Hubungi nuha untuk sebarang pertanyaan dan pesanan. Have a nice day..!

Nuha
017-4991289/012-6354797 (sms/whatsapp)
SID1017481
FB: nuha hayati

posted from Bloggeroid

0 Comment For "CoQhealth Bukan Sekadar Kesihatan Jantung"

Terima kasih atas kunjungan anda ke blog Nuha. Komen-komen positif dan membina adalah amat dialu-alukan. Terima kasih.

Back To Top