Love in Life

Powered by Blogger.

Sehari di Kelas

Assalamualaikum. Apa khabar semua? Moga diberi kesihatan yang optimum. Ramadhan dah dekat ni.. Tak sabar rasanya kan?

Cakap pasal Ramadhan.. Nantikan perkongsian dari Nuha tentang Set Berpuasa khas dari Shaklee. Ok berbalik pada tajuk cerita.. Semalam nuha berjaya sertai 1 lagi kelas anjuran mentor2 Shaklee nuha.



Ramai kaum hawa kan? Tapi jangan terkejut. Lelaki pun ada tau. Even nuha sendiri ada 2 orang anak biz lelaki (kami tak guna term downlines..kami guna terms anak, cucu, cicit. Lebih mesra gitu).





Nampak tak ada sorang baby tengah bertiarap kat bawah tu? Sangat santai. Mama pergi kelas.. Baby ikut sekali. Tak payah pening2 fikir nak minta tolong orang jaga.



Lama sangat tak berselfie. Izinkan daku berselfie :)

Balik kelas semalam kaki nuha lenguh2 lain macam. Dah lama tak drive meredah jam. Sebelum tidur nuha ambil 2 biji ostematrix. Alhamdulillah.. Pagi ni kaki dah tak lenguh.

Ok bai...!!

Nuha
017-4991289/012-6354797
SID1017481
FB: nuha hayati

posted from Bloggeroid

0 Comment For "Sehari di Kelas"

Terima kasih atas kunjungan anda ke blog Nuha. Komen-komen positif dan membina adalah amat dialu-alukan. Terima kasih.

Back To Top