Love in Life

Powered by Blogger.

Tips Mengepam Susu Ibu (1)

Assalamualaikum. Alhamdulillah.. harini Ramadhan hari ke 9 bagi umat Islam.

Sambil-sambil mengepam susu untuk si kecil, nuha nak share tips sikit. Ke tip bukan tips. Sebab ada 1 point je pun. hehee.

Mommies yang rutin hariannya mengepam susu untuk anak tersayang. Masa mengepam tu banyakkan selawat.. senyum.

Tengok hasil pam sesi tu? Mesti tak sangka. Nak pam susu kena tenang, happy. Baru susu tak segan nak keluar. Cubalah!



Hot sangat! Semua ibu nak bagi yang terbaik untuk anak kan. Sebelum bagi yang terbaik untuk anak, diri sendiri kena jadi yang terbaik. InshaAllah. Semua ibu mampu menyusukan anak masing-masing.

Hubungi nuha utk konsultasi penyusuan susu ibu & kesihatan, produk Shaklee, atau jika ingin menambah pendapatan dengan Shaklee.

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=30c9e61c56a0a84b7fd7176f0323d0b6

Nuha
017-4991289/012-6354797 (sms/whatsapp)
SID1017481
FB: nuha hayati

posted from Bloggeroid
0 Comment For "Tips Mengepam Susu Ibu (1)"

Terima kasih atas kunjungan anda ke blog Nuha. Komen-komen positif dan membina adalah amat dialu-alukan. Terima kasih.

Back To Top