Love in Life

Powered by Blogger.

4 Kandungan Utama dalam Vivix Shaklee

Assalamualaikum. Apa kabar semua? Kita dah masuk fasa ke 2 ramadhan. Terasa sekejap sangat kan? Sama-sama kita gunakan bulan ni untuk men-double triple-kan amal ibadat, inshaAllah.

Sok sek sok sek sana sini cerita promo vivix beli 6 percuma 1.

Meh kita berkenalan dengan Vivix. Tak kenal maka tak cinta kan? Kandungan utama Vivix.

4 KANDUNGAN UTAMA DALAM VIVIX SHAKLEE

1. Lobak Ungu

4 Kandungan Utama dalam Vivix Shaklee
4 Kandungan Utama dalam Vivix Shaklee
Kajian yang dilakukan di Universiti Queensland menunjukkan bahawa jus lobak ungu dapat menurunkan tekanan darah, menstabilkan gula dalam darah, dan membantu dalam memerangi penyakit hati dan jantung.

2. Anggur Muscadine

4 Kandungan Utama dalam Vivix Shaklee
4 Kandungan Utama dalam Vivix Shaklee
Bukan sebarang anggur. Sebiji buah anggur Muscadine macam sebesar bola golf. Berharga dalam RM 100++ sebiji. Tak tertanggung kalau nak beli hari-hari sebiji tu. Mampu?

3. Elderberry Eropah

4 Kandungan Utama dalam Vivix Shaklee
4 Kandungan Utama dalam Vivix Shaklee
Elderberry ini kalau dalam keluarga beri dikira sebagai buah beri premium high class. Ianya bukan sebarang buah beri kerana ianya tinggi dalam kandungan polifenol.

4. Polygonum Cuspidatum

4 Kandungan Utama dalam Vivix Shaklee
4 Kandungan Utama dalam Vivix Shaklee
Akarnya kaya dengan kandungan resveratrol. Digunakan sebagai ubat tradisional untuk merawat rambut beruban di negara China & Jepun selama lebih 100 tahun. Potensi polifenol semulajadinya adalah untuk menyokong diet yang sihat dan mampu memberi kesan positif kepada penuaan sel yang sihat.

Terbukti polifenol banyak terdapat dalam 4 bahan di atas. Lagi tinggi polifenol, lagi tinggi lah resveratrol yang terbukti melambatkan kesan penuaan. Ini membuktikan Vivix adalah yang terbaik.

Cerita punya cerita pasal resveratrol. Apa dia resveratrol ni? Resveratrol adalah sejenis antioksidan diperolehi dari sumber kulit anggur Muscadine yang mana digunakan dalam proses membuat wine. Apa pula kaitannya dengan wine?

Vivix mengandungi resveratrol yang mana tinggi kandungannya dari Wine Merah (Red Wine). Best kan? Dahlah tinggi resveratrol. Yang paling penting ialah halal diminum kita orang Islam.

Kenapa Vivix Shaklee Lebih Baik Berbanding Jenama Lain?

“...The answer to that question is really three-fold. In the first place, the resveratrol in Shaklee’s Vivix a higher potency, higher purity preparation than many of the other resveratrol supplements products on the market.” - Dr. Stephen Chaney, a Professor of Biochemistry and Nutrition at University of North Carolina – Chapel Hill, has authored over 80 published studies in scientific and medical peer-reviewed journals, and he teaches nutrition to medical students.

4 Kandungan Utama dalam Vivix Shaklee
4 Kandungan Utama dalam Vivix Shaklee
Satu sudu teh sehari untuk kesihatan yang tidak ternilai.

Baca: Tawaran Vitalea Percuma

Hubungi nuha untuk konsultasi penyusuan susu ibu & kesihatan, produk Shaklee, atau jika ingin menambah pendapatan dengan Shaklee.

Baca: Promosi Shaklee Julai 2015



Nuha
Rakan Penyusuan Susu Ibu
017-4991289 (sms/ whatsapp)
SID1017481
FB: nuha hayati
IG: hayati_nuha 
0 Comment For "4 Kandungan Utama dalam Vivix Shaklee"

Terima kasih atas kunjungan anda ke blog Nuha. Komen-komen positif dan membina adalah amat dialu-alukan. Terima kasih.

Back To Top