Love in Life

Powered by Blogger.

Family Shaklee yang Best!

Apa yang nuha sayang dengan family Shaklee nuha?

Salam Jumaat, Salam 5 Shawal. 1 Ogos 2014. Semalam closing day kami warga distributor Shaklee. Untuk yg aktif dengan biz Shaklee, tahu lah bahang hangat berpeluhnya closing setiap akhir bulan.

Ikhlas dari hati.. Nuha sayang family Shaklee nuha. Mak.. Nenek.. Moyang.. Anak2.. Cucu cicit semua. Tak terkecuali side lines (sepupu sepapat, mak pak sedara etc).

Nuha bukan join Shaklee dengan niat asal nak biz. Memang tak. Nuha accidentally join Shaklee sebab guna dengan tegar ESP. Mak Shaklee..tak kenal pun. Kami mula berkenalan lepas nuha sign up membership.

Disebabkan nuha sentimental lebih sikit orangnya, sambil taip entry ni pun air mata dok meleleh oke. hahaha sememeh. Tapi betul la. Tah kenapa. Air mata dok leleh.

Nuha in love dengan family Shaklee. Tak tahu nak describe macam mana. We care each other.. Sentiasa ada shoulder to cry on.. Ada supporters. Biasalah berniaga ni kan ada up and down. Siapa lagi yg nak tolong bagi morale support kalau bukan sesama geng biz kan?

Ahli keluarga kandung? Of course bagi support dan doa. Ada jugak family members yang kurang dan tak support pun. Itu hak masing-masing. Thats why perlu support group. Untuk support mentally and emotionally jatuh bangun dalam berbiz. Pilihan yang ada depan mata? Dah tentu orang-orang yg seperjuangan dengan nuha. Sebab hala tuju kami sama. Walau kami baru je berkenalan.. ada yg tak pernah jumpa pun.

Tapi the ukhwah is there. Dapat rasa.. seriusly. Kami bukan sekadar uplines downlines. Kami sebuah keluarga.. kami simbiosis to each other.

Ni salah satu sebab nuha suka dan sayang dengan biz Shaklee.
Ada banyak lagi sebab nuha suka dengan biz ni. Lain kali nuha share lagi. Ini bukan cerita syok sendiri. Ini kisah benar. hehe.

Oklah.. selamat berhujung minggu semua. Raya pun raya juga. Kawal pengambilan kolesterol anda ya. Maklumlah musim2 raya ni.. Banyak makanan berkolesterol yg kita 'terpaksa' makan. hehe.

Nak join keluarga Shaklee nuha?

017-4991289/012-6354797 (sms/whatsapp)
SID1017481
FB: nuha hayati

posted from Bloggeroid

2 Comment For "Family Shaklee yang Best!"

thanks dear. nuha follow balik :)

Terima kasih atas kunjungan anda ke blog Nuha. Komen-komen positif dan membina adalah amat dialu-alukan. Terima kasih.

Back To Top