Love in Life

Powered by Blogger.

Lebih Bersemangat Nak Ber-Shaklee

Assalamualaikum semua. Apa kabar.

Hari Isnin hari yg sangat bersemangat. Jum tukar jum. No more monday blues. Hari pada minggu baru.. harus dengan semangat baru. Setuju?

Takde perkara penting pun.. sekadar nak share yg nuha dah mula guna cop alamat & cop contact sebab baru beli stamp pad. Hahaha.. ok la kan. Better late than never.


Dengan adanya 2 cop ni.. inshaAllah kerja mengepos semakin mudah dan pantas. Nak tulis contact kat flyers pun dah senang. Jimat masa menulis. Alhamdulillah. Comel tak? Hehe.

Satu lagi yang buat nuha bersemangat sebab nuha baru install apps baru utk berblog. Sebelum ni guna Bloggeroid. Sekarang nuha guna BlogIt! Ni entry pertama nuha guna BlogIt!

Bloggers yg kental dan jitu.. share lah korang guna apps apa. Boleh kita saling bagi review.

Oklah.. jumpa di lain entry. Selamat meneruskan sambutan Shawal. Kawal pemakanan ya.. we are what we eat.

Hubungi nuha utk sebarang pertanyaan dan pesanan produk2 Shaklee.

Nuha
017-4991289/012-6354787
SID1017481
FB: nuha hayati
Tag : Biz Shaklee
0 Comment For "Lebih Bersemangat Nak Ber-Shaklee"

Terima kasih atas kunjungan anda ke blog Nuha. Komen-komen positif dan membina adalah amat dialu-alukan. Terima kasih.

Back To Top