Love in Life

Powered by Blogger.

Bisnes Modal Kecil

Assalamualaikum. Selamat Hari Malaysia. Selamat berehat bersama yg tersayang.. :)

Entry ni nuha nak cerita pasal modal. Bila kita nak mula je bisnes.. perkara pertama yg lalu kat kepala kita mesti pasal modal. Betul tak? Ye lah.. dengan modal tu la kita nak mula berniaga.


gambar ilusi modal biz. Sumber: google




Sabtu lepas kami (nuha, husband & dahlea) pergi COD Set Menyusu Asas Shaklee kat area Seri Kembangan. Kebetulan ke area situ.. kami singgah rumah makcik husband. Berbual2 bertanya kabar bagai.. tah macam mana masuk pasal biz Shaklee. Ramai rupanya yg tak tahu lagi yg modal utk mula biz Shaklee adalah RM75 sahaja (termasuk cas penghantaran starter kit).

Makcik husband tanya lagi.. nanti cutomer order barang macam mana? Kita nak beli produk kat mana.. nak pos barang ke customer etc macam mana?

Senang je.. husband nuha yg tolong jawab sebab dia dah faham dengan cara bisnes Shaklee. Bila ada customer yg buat pesanan, customer akan bank in payment kan. Dari payment customer tu la kita order barang kat Shaklee. Nak order barang sangat amatlah senang.. online shopping je kat www.shaklee2u.com.my. Shaklee akan arrangekan sekali courier kepada customer kita lepas setel semua payment.

Tu saje.. senang kan?

Kalau korang terfikir nak join biz Shaklee ni.. nuha memang sangat2 sokong. Sebab risiko rugi biz gulung tikar etc memang amat rendah. RM75 je modal..

Hubungi nuha untuk sebarang pertanyaan dan pesanan.

September 2014 double promo: Collagen Powder Beli 6 free 1, Meal Shakes Beli 3 free 1

Nuha
017-4991289 (sms/ whatsapp)
SID1017481
FB: nuha hayati





Tag : Biz Shaklee
0 Comment For "Bisnes Modal Kecil"

Terima kasih atas kunjungan anda ke blog Nuha. Komen-komen positif dan membina adalah amat dialu-alukan. Terima kasih.

Back To Top