Love in Life

Powered by Blogger.

Dating

Assalamualaikum. Hai.. ♡♡

Khamis hari tu nuha keluar dating. Bukan dgn husband tapi dgn mak shaklee nuha. Oh btw.. kami tak guna terms uplines downlines tapi nuha selesa dgn panggilan mak, nenek, moyang.. anak cucu cicit. Lebih harmoni.. ♥♥

Takde la dating sangat pun sebenarnya. Nuha ada nak shopping barang utk customer sikit. Biasanya nuha akan order barang customer tru online je tapi tiba-tiba ada customer urgent nak barang cepat.  Mak shaklee pun ada nak beli barang jugak. Sekarang kan masih cuti sekolah. Mak shaklee ajak together2 walk in home office shaklee. So ber-car pool la kami semalam ke Bandar Sunway. Sekejap je pun. Pastu balik.

Nuha dapat cokelat hersheys ni. Ole-ole dari Langkawi. Mak shaklee nuha ke sana last week ada kursus. Syok la nuha makan cokelat masa taip entry ni. Lagi2 cokelat free kan. Mau tak best? Hehe...




Oklah.. selamat berhujung minggu & selamat berehat ★☆★☆

Nuha
017-4991289 (sms/whatsapp)
SID1017481
FB: nuha hayati
1 Comment For "Dating"

Terima kasih atas kunjungan anda ke blog Nuha. Komen-komen positif dan membina adalah amat dialu-alukan. Terima kasih.

Back To Top