Love in Life

Powered by Blogger.

Home Office Shaklee Yang Baru

Assalamualaikum & hai ♥♡♥♡

Bermula dari 25 Ogos lepas, secara rasminya home office Shaklee telah bertukar dari Empire Subang ke Bangunan Pinnacle, Bandar Sunway.


Nuha dah buat 'lawatan' ke office baru ni. Best..! Kalau dulu ada 3 kaunter je, sekarang ada 10 kaunter. Kaunter collect order ada 3. Pastu siap ada laptop boleh online shaklee2u kalau nak order secara online dan terus pos order kpd customer.


Paling best utk kids..ada playgroynd! Takde la anak2 boring sementara ibu2 diorang ber-Shaklee. Teman ibu kat sini sambil dapat kawan2 baru. Anak2 pun seronok.. Tulah dia sedikit cerita pasal home office baru Shaklee.

Oklah.. PM kalau berminat nak cuba mana2 produk shaklee ye.

Skin care Enfuselle by shaklee best sangat tau!

Nuha
017-4991289 (sms/ whatsapp)
SID1017481
FB: nuha hayati
0 Comment For "Home Office Shaklee Yang Baru"

Terima kasih atas kunjungan anda ke blog Nuha. Komen-komen positif dan membina adalah amat dialu-alukan. Terima kasih.

Back To Top