Love in Life

Powered by Blogger.

Membeli Sambil Menderma, Ada FREE Pulak Tu!

Assalamualaikum & hai..

Harini 30 September 2014, hari akhir utk anda rebut peluang membeli sambil menderma, dapat free pulak tu!

Apa tu?


Bulan ni Shaklee sangat berbesar hati buat promosi meal shakes (set beli 3 free 1). Tak pernah tau shaklee buat promo macam ni. Yang paling best.. setiap set yg anda beli set ni (beli 3 free 1), Shaklee Malaysia akan ambil 10% drpd hasil jualan set terebut dan menyalurkannya ke 2000 keluarga kurang mampu selama setahun.

Ha..best kan. Dah la untung dapat free 1 canister. Dapat hulur sumbangan pulak pada yg memerlukan. Meal shakes ni kalau diambil secara konsisten boleh mencantikkan kulit tau. Satu badan.. tak terhad kat muka je. Untuk anak pulak.. inshaAllah anak jadi sihat dan cerdik. Bertuah siapa2 yg dapat consume meal shakes setiap hari..

Oklah..hubungi nuha untuk sebarang pertanyaan dan pesanan.

Nuha
017-4991289 (sms/ whatsapp)
SID1017481
FB: nuha hayati


Tag : Meal Shakes
0 Comment For "Membeli Sambil Menderma, Ada FREE Pulak Tu!"

Terima kasih atas kunjungan anda ke blog Nuha. Komen-komen positif dan membina adalah amat dialu-alukan. Terima kasih.

Back To Top