Love in Life

Powered by Blogger.

My Baby And Me Bonding Time

Assalamualaikum.

Selamat berhujung minggu. Pagi ni tiba2 nak share yg nuha sangat seronok jadi breastfeeding mother. Ini bukan entry berunsur riak. Sekadar berkongsi rasa bahagia yg dipinjamkan kepada nuha.

Dahlea suka peluk nuha masa breastfeed. Sometimes nuha pun pelik. Dia dah burp kuat tapi tetap menyelak2 baju nak susu. Saje nak orang pamper dia..peluk2 dia sebelum tidur. Manja sangat.

Dulu bila nuha dah berjaya breastfeed dahlea and dia pun dah reti nak latch on..dahlea suka pegang jari nuha. Masa tu tangan dia pun sangat kecik. Nuha pandang mata dia..dia pandang nuha. Sekarang kalau menyusu, dahlea suka peluk badan nuha. Dah besar katenye..

Dahlea peluk nuha..nuha peluk dahlea. Kadang2 rasa rimas jugak sebab manja sangat dia ni. Tapi nuha sangat amat bersyukur sebab Allah bagi peluang utk breastfeed Dahlea. Jadi exclusive pump mother pun pernah.. interted nipple pun pernah.. formula feed mom pun pernah. Few brands formula milk dahlea minum. Isolac? Anmum? S26? Ape tah lagi nuha tak ingat. Huhu. Sungguh tak sangka bila dulu nuha dah hampir 80% give up.

Again.. ni bukan sesi riak ke apa. Nuha sekadar berkongsi rasa syukur and gembira diizinkan Allah utk breastfeed dahlea setakat setahun sebulan umurnya. Bersyukur yg amat and nuha keep doa dapat breastfeed dahlea sampai 2 tahun.

Nuha memang pengguna tegar Set Menyusu Shaklee tapi nuha setuju kalau Set Menyusu Shaklee bukan penyumbang utama nuha berjaya breastfeed dahlea. Setakat harini nuha malas nak cerita sebab malas nak menaip panjang hehehe. Nah tepek sikit gambar hiasan.


Bulan ni Shaklee pertama kali dalam sejarah buat double promo.

♥ Meal Shakes beli 3 free 1
♥Collagen Powder beli 6 free 1

Hubungi nuha utk pertanyaan dan pesanan.

Nuha
017-4991289/012-6354797 (sms/Whatsapp)
SID1017481
FB: nuha hayati
0 Comment For "My Baby And Me Bonding Time"

Terima kasih atas kunjungan anda ke blog Nuha. Komen-komen positif dan membina adalah amat dialu-alukan. Terima kasih.

Back To Top