Love in Life

Powered by Blogger.

Second Anniversary

Assalamualaikum.

Apa kabar semua? Selamat berhari Isnin. Selamat berminggu baru. Semoga kita lebih bersemangat setiap kali datang minggu baru. 

Entry ni special utk husband. Nuha dah cakap face to face.. cuma nak keep in written je ♥♥. Isnin lepas.. alhamdulillah genap 2 tahun usia perkahwinan kami . Baru dua tahun. Moga kekal hingga ke Jannah. Amin..

Anniversary kami.. husband nuha takde prepare ape pun. Tak bawak melancong.. takde handbag lv, takde hadiahkan rumah, takde hadiah kereta, tak ajak bercuti etc semua takde. Tapi nuha bersyukur sebab hubs tak lupa tarikh anniversary. ♡♡♡

Awalnya kami plan nak ke Cameron Highland. 4 5 hari sebelum anniversary kami nak cancel plan nak ke Cameron Highland tu. Sebab cuti panjang. Confirm padat sendat dan jalan jam. Hujung2 kami balik Kuala Selangor.. rumah MIL. Husband bawak tengok movie je.

Oklah.. kami dah setahun tak tengok movie. Sejak ada Dahlea. MIL & SIL tolong jagakan Dahlea sementara kami dating. Katenye ticket pukul 2.15pm.. pukul 2.05 baru kelam kabut nak gerak dari rumah. Nasib la rumah dekat je dengan GSC Kuala Selangor tu.
 
Tiba2 husband cakap nak singgah kedai kek sat. Eii kate dah lambat. Balik tengok movie kan boleh je singgah. Masuk dalam terus ajak duduk. Tetiba datang kek.. eh.. eh.. alamak...! 


Seriously speechless tau! Haha. Sebab hubs bukan type2 romantic sweetcery. Tapi ada effort buat 'simple surprise' utk isteri. Tq husband! 

Sekian ..tu je cerita anniversary kami. Doakan kami husband and wife terus sabar & bahagia. Byeeee! 

P/S: Husband pengguna setia cleansing gel Enfuselle by Shaklee tau! 

Nuha 
017-4991289 (sms/ whatsapp)
SID1017481 
FB: nuha hayati
0 Comment For "Second Anniversary"

Terima kasih atas kunjungan anda ke blog Nuha. Komen-komen positif dan membina adalah amat dialu-alukan. Terima kasih.

Back To Top