Love in Life

Powered by Blogger.

Shaklee Collagen Powder: Hanya di Malaysia

Assalamualaikum & hai semua.. 

Nuha masih nak share pasal Collagen Powder Shaklee yg hot ni. Maklumlah bulan promosi katakan. Menderu2 kaum2 wanita grab promo ni. Sebelum tu, segalanya tentang Collagen Powder Shaklee ada di SINI.

Info: Shaklee Collagen Powder dipasarkan HANYA di Malaysia.

Kenapa agaknya?

Sebelum keluarkan sesuatu produk, Shaklee akan buat kajian dulu. Bukan satu kajian je tau.. bertahun2 punya kajian. 

Kajian yg dibuat termasuklah utk ambil kira faktor-faktor seperti golongan yg memerlukan produk tu, ingredients, ingredients tu selamat digunakan atau tidak, tempat utk produk tu dipasarkan sesuai ke tidak, negara yg nak dipasarkan, iklim & cuaca, nak packing produk macam mana, kulit orang asia macam mana (kan tak sama kulit omputih dgn kulit orang asia), peraturan2 Kementerian Kesihatan Malaysia yg kena complt, status halal dan lain2. 



Yes.. begitulah. Bukan sebarang2 buat dan pasar produk. Sebab tu nuha suka dan yakin sangat dgn produk2 Shaklee.

Hubungi nuha untuk sebarang pertanyaan dan pesanan. Jum grab promo Collagen Powder beli 6 free 1 & Meal Shakes beli 3 free 1 sepanjang bulan September 2014. 

Nuha
017-4991289 (sms/ whatsapp)
SID1017481
FB: nuha hayati

4 Comment For "Shaklee Collagen Powder: Hanya di Malaysia"

hana tak pakai. kadang pernah rasa nak try. huhu tp kenalan hana ramai pakai katanya bagus. :)

#tak ada button follower ea sini? :)

sambil cantik, sambul berniaga..

ada dear. nuha tengah reconstract layout blog ni. btw tq for dropping by sini :)

Terima kasih atas kunjungan anda ke blog Nuha. Komen-komen positif dan membina adalah amat dialu-alukan. Terima kasih.

Back To Top