Love in Life

Powered by Blogger.

Surat Dari Shaklee

Hai korang.. Assalamualaikum. 
Apa kabar semua. Moga sihat2 & happy2 selalu. ★★★
Minggu lepas geng2 Shaklee nuha ramai yg share diorang dapat surat jemputan dari Shaklee. Nuha tak check letter box hari2 so tak tahu bila surat ni sampai.
Alhamdulillah.. Hari yg sama nuha check letter box ada surat yg kawan2 dapat. Excited tunjuk surat ni kat husband. Jemputan ke Majlis Penghargaan & Motivasi Shaklee.

InshaAllah kami bertiga akan hadir majlis ni. Bertiga ni maksudnya nuha, husband & dahlea. Fyi.. sepanjang nuha bergiat dengan Shaklee, belum sekali pun nuha tak bawak dahlea sama. Mesti bawak. Senang.. tak payah risau2 nak cari penjaga.

Kalau anda berminat and dah terfikir2 nak sertai Shaklee especially join family Shaklee nuha .. nuha sangat alu2kan dan galakkan korang sertai majlis ni. Bukan ahli Shaklee pun boleh join tau. Orang kata tak kenal maka tak cinta kan? Feel it! Baru tahu dan dapat auranya. 

Oklah..till then. Nanti sambung entry lain. 

Ibu2 jum rebut promo Meal Shakes beli 3 free 1 utk si manja anda. First time Shaklee buat promo beli 3 free 1 ni. Rugi kalau tak grab. 

Nuha 
017-4991289 (sms/ whatsapp)
SID1017481 
FB: nuha hayati
0 Comment For "Surat Dari Shaklee"

Terima kasih atas kunjungan anda ke blog Nuha. Komen-komen positif dan membina adalah amat dialu-alukan. Terima kasih.

Back To Top