Love in Life

Powered by Blogger.

Testimoni Collagen Powder Shaklee

Assalamualaikum semua. Hai apa kabar? Moga sihat semuanya.. inshaAllah. 

Excited ni.. nuha nak share testimoni Collagen Powder Shaklee. Collagen yg dihasilkan di US tapi hanya dipasarkan di Malaysia. Ekslusif sangat..


Untuk yg nak cuba Collagen Powder tapi memang tak pernah ambil mana2 supplement sebelum ni, nuha suggest utk detox dulu badan anda supaya keluarkan dulu segala toksik2 & keladak2 dlm badan. Then baru senang dan efektif kadar serapan Collagen ni. 

Nak detox?
★ Alfalfa complex - detox keseluruhan. Tapau satu badan
★ Herblax - detox usus

Klik SINI kalau nak tahu A to Z pasal Shaklee Collagen Powder.

Best tau Collagen Powder ni. Its tasteless. Tanpa pewarna mahupun perasa tambahan. Bau ikan. Yelah dah kata pun main ingredient dari sisik ikan merah..takkan nak bau cheese cake pulak kan. Hehehe.

Oklah.. promosi Collagen Powder beli 6 free 1 masih berbaki 8 hari lagi. Hubungi nuha utk sebarang pertanyaan dan pesanan. 

Nuha
017-4991289 (sms/whatsapp)
SID1017481
FB: nuha hayati
6 Comment For "Testimoni Collagen Powder Shaklee"

Salam kenal Yati..Thanks ya singgah Blog Santai...

Kita selalu baca pasal collagen tapi tak boleh ambil coz very sentive denag marine punya extract...hmmm

salam prkenalan nuha, dtg balas kunjungan..:)

tak pernah ambil collagen tp pernah dngar la, bnyak jgak feeback positif dri pngguna..:) hehe

yup some yg ada alergik dgn seafood memang tak sesuai dgn marine extract kolagen :)

Cucuku Nuha makin glam gitewwww....Tahniah Darling!

tq kak noorull <3.

yg penting enjoy.. syok sendiri ke syok ramai2 ke. keywordnya enjoy hihihi

Terima kasih atas kunjungan anda ke blog Nuha. Komen-komen positif dan membina adalah amat dialu-alukan. Terima kasih.

Back To Top