Love in Life

Powered by Blogger.

Work Station turns to Mini Office

Assalamualaikum.. Hai semua ♥♡♥♡.

Last week nuha dah share pasal home office Shaklee yg baru kan. 

Harini nak cerita pasal rumahku officeku pulak. Hehehe.

work station ku

Berbulan-bulan yg lepas nuha ada work station je. Work station la sangat. Side table yg kat corner antara sofa je pun. Nuha letak semua buku nutrisi, nota, biz manual, pen dan segala yg berkaitan biz kat sini. Motip: senang assemble 1 tempat. Cari je ape yg nuha nak bila perlu. Tapi takde tempat specific utk on netbook..nak menulis.. takde.

Nuha ada mintak husband tolong 5s bilik setor kami. Sebab nuha nak buka 1 meja utk jadi meja kerja nuha. Baru ade feel.. Bila ade anak yg comel itu.. projek2 'mega' ni bukan boleh masa tu cakap masa tu buat terus siap. Amek masa jugak utk merealisasikan hajat tu. Berbulan la jugak. Huhu. Sebenarnya niat utama nuha just nak guna setor kami utk sesuatu. Takde la jadi tempat simpan barang semata.. disamping nuha pun memang perlu port kerja yg kasi datang mood nak 'kerja'. Ditambah pulak dengan Dahlea suka betul tolong 5s work station nuha. 



Dua minggu lepas tercapai la hasrat nak ada mini office. Alhamdulillah... setor berjaya dikemas, mini office berjaya diwujudkan di rumah kami. Walau tak seberapa.. tapi nuha sangat berpuas hati.


Thank you husband yg tolong setup mini office utk working at home mother ni. Sangat seronok tau!

Promo meal shakes beli 3 free 1 utk anak2 & promo collagen powder beli 6 free 1 utk mama vogue yg awet muda. Hubungi nuha utk sebarang pertanyaan dan pesanan.

Nuha
017-4991289 (sms/ whatsapp)
SID1017481
FB: nuha hayati
0 Comment For "Work Station turns to Mini Office"

Terima kasih atas kunjungan anda ke blog Nuha. Komen-komen positif dan membina adalah amat dialu-alukan. Terima kasih.

Back To Top