Love in Life

Powered by Blogger.

Majlis Pengiktirafan & Motivasi

Assalamualaikum & hai semua! Semoga sihat dan ceria selalu.

Nuha nak buat sedikit review majlis shaklee yg nuha join ahad lepas. hehe. Better late than never :)

Majlis ni shaklee anjurkan khas utk bagi recognition kpd leader2 nya. Nuha salah sorang leader la makudnya. Majlis sepetang ni berlangsung kat SACC Mall Shah Alam. First time nuha join majlis shaklee setelah setahun jadi ahli. hehehe.


Little Dahlea & buku barunya. Mama Nadia & Mama Izura hadiahkan




Ni masa awal2 sampai.. Comel dan terkawal je anakku..

See.. dah dapat kawan baru!

Satu yg nuha biz dgn shaklee ni sebab boleh bawak anak. Memang seriously senang tak payah pening nak mintak sesiapa jagakan anak waktu kita attend majlis. Berlari2 kanak2 kat majlis ni. Happening.. Biz keluarga kan.. Haruslah seluruh isi keluarga ada bersama :)

Anak pun naik stage waktu terima award

 Kira kami tiga orang la terima award petang tu. Little dahlea tengah tidur masa ni. Hihi.

dan ini tuan tanah.. ini la nuha si tuan tanah

dari kiri nuha, tengah nenek, kanan sekali mak shaklee

Kan nuha dah kata kami ni memang macam family. Ada mak, nenek, moyang, anak, cucu, cicit.. tak guna pun term uplines downlines.. tak seswai tau!

nuha dengan izura & nadia a.k.a geng perang hahaha
Kami berkenalan pun sebab sama2 terjebak dgn shaklee. Tak sangka boleh jadi seakrab ni. Nuha sayang diorang ni. Korang nak tahu tak.. dengan siapa kita bergaul akan mempengaruhi cara dan pemikiran kita. Kami geng2 berfikiran positif. Kawan dgn kami utk sama2 jadi positif. :)

Oklah.. Salam Aidil Adha semua. Selamat pulang ke kampung halaman. Bekalan vitamin waktu travel: Nutriferon, Vita C, Vitalea & B Complex.  

Hubungi nuha utk sebarang pertanyaan dan pesanan.

Nuha
017-4991289 (sms/ whatsapp)
SID 1017481
FB: nuha hayati
2 Comment For "Majlis Pengiktirafan & Motivasi"

Singgah malam selasa di sini...

Sayangmu juga nuha si kecil2 cili api burung!!!

Terima kasih atas kunjungan anda ke blog Nuha. Komen-komen positif dan membina adalah amat dialu-alukan. Terima kasih.

Back To Top