Love in Life

Powered by Blogger.

Oktober: Bulan Promosi Berganda!

Assalamualaikum & hai semua. Salam aidil adha buat semua muslimin & muslimat. 

Mesti ramai yg dah ada di kampung kan. Raya pun raya jugak.. kesihatan perlu dijaga ya. Especially raya korban ni.. yang suka makanan berlemak berkolesterol, pastikan korang ada stok phytocol-st atau omega guard.

Atau paling basic mesti ada lecithin. Tambah2 raya korban ni, makanan berdaging berlemak sokmo la kan. Mencegah lebih baik dari mengubati. Musim perayaan memang tak dapat nak kawal makan. Tapi at least kita boleh kawal kolesterol yg masuk dalam badan dgn produk2 Shaklee yg sangat ohsem :)

Harini nuha nak cerita pasal double promo. Bulan lepas (September 2014) kan Shaklee dengan baik hati buat promo Collagen Powder (beli 6 free 1) & Meal Shakes (beli 3 free 1).

Fyi, promo Meal Shakes tu masih diteruskan sepanjang bulan ni tau (Oktober 2014). So kepada yang ala2 kempunan bulan lepas tak sempat nak grab promo ni, cepat2 bertindak k.

Meal shakes ni mengandungi 24 jenis vitamin, mineral dan zat yg diperlukan oleh tubuh. Sangat sesuai utk semua golongan. Means anak boleh minum, parents pun boleh minum. Meal shakes membantu tumbesaran anak2. Kepada mama2 sekalian..

kalau korang konsisten minum meal shakes ni, inshaAllah kulit glowing satu badan. Best sangat.. dengan bau vanila segar.. rasanya lagi la sangat fresh tau. hm... terkenang2 rasa Meal Shakes waktu menaip ni. huhu.

Yang jadi semakin best bulan ni bila Shaklee buat promo ESP. Ya Allah seronok bukan main. Sebab nuha memang sangat suka yg amat dengan ESP ni. Promosi beli 6 free 1 canister ESP. Kalau korang nak awet muda, kulit cerah & anjal.. sila amalkan ESP ni.

Sebab ESP mengandungi asid amino penting utk membina otot, kuku, rambut, darah, organ, kulit, gland dan lain-lain. Rahsia awet muda? Konsisten amalkan ESP.


ESP beli 6 free 1
Best tau amalkan EP ni. Berbaloi. Cuba bayangkan. Satu canister ESP ni harganya RM150. Kalau sehari anda cuma ambil 1 sudu je, satu canister boleh tahan selama 3 bulan. Means sebulan anda cuma peruntukkan RM50 saja utk kesihatan dan kecantikan dalaman dan luaran. Memang sangat berbaloi..

Sebab tu bila tahu je Shaklee buat promo ESP bulan ni, nuha rasa nak lompat bintang. hehe.

So bulan Oktober, Double promo yg sangat best.. Meal Shakes special utk anak, ESP special utk kaum ibu. Best tau.. Bukan best sikit. Best banyakkkkkkkkk!!!!!

double promo October 2014
Oklah.. nanti sambung lagi. Hubungi nuha untuk sebarang pertanyaan dan pesanan.

Nuha
017-4991289/ 012-6354797 (sms/ whatsapp)
SID1017481
FB: nuha hayati
0 Comment For "Oktober: Bulan Promosi Berganda!"

Terima kasih atas kunjungan anda ke blog Nuha. Komen-komen positif dan membina adalah amat dialu-alukan. Terima kasih.

Back To Top