Love in Life

Powered by Blogger.

Shopping Alam Nyata

Assalamualaikum & hai semua. Selamat berhari Rabu. Sekejap je dah Rabu kan. Cepat betul masa gerak.

Entry takde gambar sebab masa kejadian ni berlaku bateri phone da habis. hehe.
 
Nuha jarang walk in shaklee utk beli barang customer. Kalau dalam sebulan tu ada la dlm sekali dua je walk in. Paling banyak pun 3 kali la. itu pun singgah odw nak balik ke rumah MIL. Setakat ni tak pernah sampai 5-6-7 kali sebulan. Biasanya nuha order online. Login ke acc shaklee nuha and do shopping. Sometimes bila internet malu2.. nuha call je shaklee buat order tru phone. Easy peazy okeh. Hehehe. So ni cerita sabtu lepas. Walk in petang Sabtu dgn husband & of course with little Dahlea.

Alhamdulillah, walaupun hari ke 4 sebelum closing, keadaan kat shaklee home office sangat menyenangkan. Orang tak berapa ramai, so urusan menunggu dan membeli selesai dgn cepat. Ade la setengah jam je kami kat situ. Ala..macam kita pergi bank or post office.. kan seronok bila tak ramai orang & cepat je sampai turn kita. Macam tu la feeling dia walk in shopping kat home office shaklee tu. Siap ada playground utk si kecil bermain okeh. Sangat kids friendly. Lepas tu terus kami direct balik kuala selangor rumah MIL.

Ada orang tanya..kan boleh order online + pos terus order kpd customer. Napa tak buat macam tu je. Kate biz shaklee ni segalanya di hujung jari. Yes.. tidak dinafikan. Memang mudah sangat biz shaklee ni. Cuma nuha suka kalau order customer tu nuha dulu tengok and courier semula kpd customer. Bila nuha pegang2 & handle barang customer tu, terasa ada personal touch nuha kpd customer. Nuha boleh tampal sticker cara pengambilan setiap produk, selit info, flyers & etc. Sambil pack order customer sambil nuha doakan customer nuha sihat dan dapat manfaat dari setiap produk...

Sayang semua customer nuha :)

Hubungi nuha utk sebarang pertanyaan, khidmat konsultasi tentang penyusuan susu ibu serta membuat  pesanan sebarang produk shaklee.

Nuha
017-4991289 (sms/ whatsapp)
SID1017481
FB: nuha hayati
Tag : Biz Shaklee
0 Comment For "Shopping Alam Nyata"

Terima kasih atas kunjungan anda ke blog Nuha. Komen-komen positif dan membina adalah amat dialu-alukan. Terima kasih.

Back To Top