Love in Life

Powered by Blogger.

Testimoni ESP

ESP soy protein.. sumber protein soya bukan gmo terbaik pilihan nuha. 

Assalamualaikum. Salam Jumaat.. Salam Maal Hijrah buat semua umat Islam. 

Well.. ESP ni produk first Shaklee yg nuha try. Motif nuha cuba ESP? Of course utk tambah susu badan. So.. harini tuan tanah nak share testimoni sendiri. 

MANFAAT ESP

Selepas about 2 weeks consume ESP, nuha perasan perubahan-perubahan ni: 

1) Nuha terasa cun even tengah dalam pantang

2) Rambut nuha kurang gugur, texture rambut pun lawa even syampoo rambut seminggu sekali (tak ingat bape frequency syampoo rambut time pantang. Yg penting memang jarang syampoo sebab dok mandi dgn air daun2 tu). 

Lepas habis tempoh pantang..tahap keguguran rambut pun terkawal je. Tak teruk.. orang kata bila anak dah mula main air liur, rambut mak akan luruh. Alhamdulillah nuha tak mengalami masalah tu.

3) Warna kulit jadi sekata.
Kan orang mengandung kat area pelipat2 (leher, peha, bawah lengan) tu kusam/ lebam. Cepat je hilang

4) Susu badan jadi pekat

5) Nuha rasa lambat lapar even jadual makan tunggang langgang (baguih utk yg nak kuruih)

6) Kuku jadi cantik


Syoknya ESP bagi nuha sebagai ibu berpantang last year.. serius. Bersyukur diberi peluang dibukakan hati utk try ESP ni. Dah syok gila bayang dgn ESP baru nuha register membership.

Kesimpulan: No bias at all. Hehe. 

Ni yg nuha rasa la. Kalau percaya and nak try boleh pm tak usah malu2. Lagipun sementara Shaklee tengah anjurkan promo beli 6 free 1 ESP ni. Cepat2 grab.. 

Hubungi nuha dan nuha akan bantu anda capai apa yg anda hajati ♥♡♥ 

Nuha
017-4991289 (sms/ whatsapp) 
SID1017481
FB: nuha hayati
0 Comment For "Testimoni ESP"

Terima kasih atas kunjungan anda ke blog Nuha. Komen-komen positif dan membina adalah amat dialu-alukan. Terima kasih.

Back To Top