Love in Life

Powered by Blogger.

Testimoni Omega Guard untuk Pelajar

Omega 3 ternyata memberi manfaat kepada minda terutamanya kepada golongan kanak-kanak dan pelajar. Sebab tu parents kita bagi makan minyak ikan waktu kecil dulu.

Assalamualaikum & hai.

Even dah kerja pun mak nuha masih suruk amalkan pengambilan makanan tambahan omega 3. 

Sempena hari penutup promosi Omega Guard ni, nuha nak share testimoni drpd seorang pelajar yg mengamalkan Omega Guard.

Baca: Promosi Omega Guard

Testimoni Omega Guard
Testimoni Omega Guard (sambungan)

Tengok tu.. bukan 1 je manfaat yg diperolehi. Banyak..


Untuk anda yg mementingkan kecantikan.. anda tentu berminat utk membaca entry ini:


Ketahui manfaat minyak ikan utk kesihatan di entry INI.

Hubungi nuha utk konsultasi penyusuan susu ibu & kesihatan, produk Shaklee, atau jika ingin menambah pendapatan dengan Shaklee.

Nuha
017-4991289 (sms/ whatsapp)
SID1017481
FB: nuha hayati
0 Comment For "Testimoni Omega Guard untuk Pelajar"

Terima kasih atas kunjungan anda ke blog Nuha. Komen-komen positif dan membina adalah amat dialu-alukan. Terima kasih.

Back To Top