Love in Life

Powered by Blogger.

Cara Atasi Stress

Stress merupakan salah satu faktor penyumbang kepada kanser. Satu lagi faktor penyumbang kepada kanser is gula. Yes.. ajal maut jodoh pertemuaan di tangan tuhan. Tapi kita sebagai hambaNya kena la berusaha utk sihat..setuju?

Assalamualaikum & hai..

Masa nuha taip entry ni.. nuha kat depan tv layan husband dan adik tengok perlawanan akhir piala Malayia. Stressnya tengok 2 penonton ni. Nak kata fanatic fan.. tak jugak. Tapi stress dia bukan main. Penonton pun stress macam hape.. players lagi la stress berganda2 kan.


Sumber: educational-portal.com

 Terus nuha dapat idea nak tulis pasal stress ni.

Atasi Stress dengan B Complex

Kenapa B Complex?

B Complex malawan tekanan dengan memastikan kesihatan fungi saraf, sekaligus meredakan sakit kepala, tekanan, kemurungan dan insomnia. Selain tu, B Complex juga mencegah anemia.

Ia membantu pembentukan sel darah merah yg sihat dan antibodi, merangsang sirkulasi darah dalam tubuh, merendahkan paras sistin utk kesihatan kardiovaskular, merawat atau mencegah anemia, sakit kepala, pening, lemah semangat, keletihan, migrain, muntah-muntah, mabuk darat atau laut.

Sumber: vitamin.ibucergas.com


Pada nuha B Complex ni best. Sangat best. Yelah.. harganya baru RM53.75 tapi sangat power. Banyak manfaat. InshaAllah nuha akan share lagi manfaat B Complex Shaklee ni di entry lain.

Selamat berhujung minggu semua!

Hubungi nuha untuk sebarang pertanyaan dan pesanan sebarang produk Shaklee.

Nuha
017-4991289 (SMS/ Whatsapp)
SID1017481
FB: nuha hayati
1 Comment For "Cara Atasi Stress"

Cantik Blog Nuha...Stress ni memang kena elakkan...tak bagus untuk kesihatankan...

Terima kasih atas kunjungan anda ke blog Nuha. Komen-komen positif dan membina adalah amat dialu-alukan. Terima kasih.

Back To Top