Love in Life

Powered by Blogger.

Sticker Murah

Nuha dapat vendor buat sticket bulat yg murah. Affordable la pada nuha. Meet my budget & berbaloi.

Assalamualaikum & hai....

Sticker bulat yg nuha maksudkan is sticker yg nuha guna utk tampal kat bottle cap suplemen. Ade contact number yg memudahkan customer contact nuha terus kalau nak tanya apa2 or buat order.


Sticker murahku


MURAH

Pada nuha murah la.. 140 keping sticker dengan harga RM15. Saiz 3.5cm. Nuha order dengan Iprint To U. Vendor ni base kat Melaka. Kebetulan nuha memang nak balik Melaka weekend lepas.. Collect order sesama anak biz dan order.

Sabtu lepas lepas exit tol Ayer Keroh odw sampai ke rumah parents nuha singgah la kedai Iprint To U ni. Kedai dia kat Bukit Katil. Dekat je..

Next two weeks inshaAllah majlis kawin adik nuha. Tetiba terasa nak order sticker kat sini. Dulu masa nuha kawin nuha diy button badge. Now tak dan la nak diy diy ni. Planned nak order round sticker pastu tepek je kat baju. Boleh? Selera last minit. Jeng jeng jeng.... Tengok la nanti ade hasil ke idak. Hehe.

Hubungi nuha utk pertanyaan atau pesanan sebarang produk Shaklee.

Nuha
017-4991289 (SMS/ Whatsapp)
SID1017481
FB: nuha hayati
0 Comment For "Sticker Murah"

Terima kasih atas kunjungan anda ke blog Nuha. Komen-komen positif dan membina adalah amat dialu-alukan. Terima kasih.

Back To Top