Love in Life

Powered by Blogger.

Teaser: Patching Utk. Baju Nikah & Veil

Lama dah nuha tak buat kerja-kerja menjahit ni. Bukan sebab dah tak minat.. minat tetap segar bugar dlm sanubari. Just sekarang ni nuha nak fokus pada biz Shaklee.

Lebih mudah dan "mesra anak kecil". Hehe.

Assalamualaikum & hai.

First of all... nuha dah tak ambil tempahan jahit veil, jahit detailing or jahit apa2 sekali pun. Mesin jahit memang tersimpan kemas dalam setor buat masa sekarang.

Tapi nuha nak bagi teaser sikit...



Ni projek jahit detailing pada baju nikah, buat shawl dan veil nikah bff nuha. Sebab nuha dah janji nak tolong dia since tahun 2012 lagi. So...

...Janji kutepati.

Now shawl dan veil dah siap. Patching lace and jahit peals & diamond kat baju nikah dah 60% siap. Target siap 100% by end of Jan 2015, inshaAllah.

Doakan nuha dapat siapkan kerja ni dgn sempurna ya. Moga urusan nuha dipermudahkan bila nuha permudahkan urusan orang lain..

Amin

Nuha
017-4991289 (sms/ whatsapp)
FB: nuha hayati
1 Comment For "Teaser: Patching Utk. Baju Nikah & Veil"

I lap youu... Hahahha muah!

Terima kasih atas kunjungan anda ke blog Nuha. Komen-komen positif dan membina adalah amat dialu-alukan. Terima kasih.

Back To Top