Love in Life

Powered by Blogger.

Home Office Yg Mesra Kanak-kanak!

Rasa seronok setiap kali nak walk in home office Shaklee. Banyak improvement yg management Shaklee Malaysia dah buat utk keselesaan para SID.

Assalamualaikum & hai.

SID = Shaklee Independent Distributor

Nuha ada few entry yg tertangguh sejak minggu lepas. Musim banjir, musim sakit, musim denggi ni.. nuha pun manusia biasa yg turut rasa proses nak sihat. Alhamdulillah.. semakin sihat harini.

Tadi nak cerita pasal home office Shaklee kan?

Ok back to the topic.. selain office makin besar dan luas (banyak kaunter so tak perlu tunggu turn lama2), sekarang home office Shaklee dah ada ruang utk anak-anak bermain.





Model: Little Dahlea



Ni kaunter membeli-belah yg banyak. Feeling2 macam kat bank pulak..



Breastfeeding room pun dah ada. Tapi nuha tak snap lagi pic breastfeeding room. InshaAllah akan snap next visit.

Sebenarnya bila dikenang-kenang balik, nuha sendiri tak sangka akan lalui semua ni. Allah maha baik maha mengetahui segala yg terbaik buat hambaNya. Allah aturkan nuha utk serius berniaga Shaklee.

Daripada waktu awal dulu tak pernah tahu office Shaklee kat mana, siapa uplines.. langsung tak pernah jumpa.. sampailah sekarang dah makin kerap walk in Shaklee dan jumpa insan-insan hebat.

Ok kalau nak cerita soal perasaan memang tak habis entry 3 hari 3 malam.. Dipendekkan cerita.. little dahlea suka playground kat sini!

Hubungi nuha utk konsultasi penyusuan susu ibu & kesihatan, produk Shaklee, atau jika ingin menambah pendapatan dengan Shaklee.

Nuha
017-4991289 (sms/ whatsapp)
SID1017481
FB: nuha hayati
0 Comment For "Home Office Yg Mesra Kanak-kanak!"

Terima kasih atas kunjungan anda ke blog Nuha. Komen-komen positif dan membina adalah amat dialu-alukan. Terima kasih.

Back To Top