Love in Life

Powered by Blogger.

Kad Kahwin Comel

Kad kahwin. Ada yang suka kad kahwin simple dan elegan, kad kahwin simple dan comel, kad kahwin comel dan murah, kad kahwin ekslusif, kad kahwin vintage, kad kahwin murah dan lain-lain ikut taste maing-masing.

Setiap bride to be (b2b) kalau boleh mahukan majlis perkahwinan yang sempurna, ada majlis impian masing-masing, bermula dari proses memilih kad kahwin. Namun, tidak dinafikan ada juga b2b yang ringkas dan hanya fokus kepada beberapa perkara utama sahaja. Ikut prioriti masing-masing.

Assalamualaikum & hai.

Baca: Tips Mudah untuk Mencerahkan Kulit

Hari minggu ni nuha nak share satu kad kahwin yang comel dan sweet di mata nuha.

kad kahwin comel

Pandangan depan. Info walimatul urus pengantin perempuan.

kad kahwin comel

Pandangan dari belakang. Info walimatul urus pengantin lelaki.  Simple dan comel. Vintage gitu. Ni kad jemputan dari salah seorang kawan kami. 

kad kahwin comel

Tempah dengan Kad Kahwin Grafika. Selain kad kahwin, Kad Kahwin Grafika turut menawarkan service buat sticker, bunting, buku yasin, paper bag, guest book dan lain-lain.


Nuha tak sure either kawan kami ni order siap deko dolly paper dan tali ikat riben tu atau order kad saja kemudian diy tambah dolly paper dan tali ikat riben tu sendiri. Pada nuha idea ni comel dan menarik. Paling penting senang je nak diy.

Jadi kepada b2b yang masih tercari-cari idea kad kahwin, mungkin idea ni sedikit sebanyak menbantu anda. 


Hubungi nuha utk konsultasi penyusuan susu ibu & kesihatan, produk Shaklee, atau jika ingin menambah pendapatan dengan Shaklee.

Nuha
017-4991289 (sms/ whatsapp)
SID1017481
FB: nuha hayati
2 Comment For "Kad Kahwin Comel"

saya suka kad kahwin yg separuh mewah walaupun saya belum kahwin

salam kenal... hehehehe

Syabas Najib Ariyan. Walaupun belum kahwin awak dah ada idea utk majlis awak nanti.

Salam perkenalan dari nuha juga :)

Terima kasih atas kunjungan anda ke blog Nuha. Komen-komen positif dan membina adalah amat dialu-alukan. Terima kasih.

Back To Top