Love in Life

Powered by Blogger.

Kelas Blog Dan SEO

Kelas blog dan SEO dengan harga rmXX je? Memang takkan jumpa lah fee macam ni kat mana-mana pun kecuali dalam Keluarga Shaklee kami.

Assalamualaikum & hai.

Cerita semalam.. nuha and little dahlea attend Kelas Blog & SEO di Faizworld Training Centre, Paragon Point, Seksyen 9 Bandar Baru Bangi.

Comel kan? hihi

Kami dengan salah seorang speaker. Ni pangkat nenek sedara dalam organisasi Shaklee nuha. Actually nuha dah attend kelas blog & seo selama 2 hari dengan yuran rmXXX.

Tapi nuha join jugak kelas semalam sebagai refresher and untuk dapat extra info dan tips yg nuha terlepas pandang sebelum ni. Seronok.. dapat tips nak blogwalking kat blog yg macam mana, nak tinggalkan komen macam mana..etc.

Gambar dari belakang bilik training

Training centre yg luas dan sangat selesa. Lengkap dengan surau, bilik mainan kanak-kanak etc.

Baca: Faizworld Training Centre Bandar Baru Bangi

Nuha duduk belakang. Senang nak kejar little Dahlea

Alhamdulillah, ilmu tentang blog dan seo makin bertambah. Sekarang, masa untuk apply semua ilmu.

Baca: Promosi Bulan Januari 2015

Hubungi nuha utk konsultasi penyusuan susu ibu & kesihatan, produk Shaklee, atau jika ingin menambah pendapatan dengan Shaklee.

Nuha
017-4991289 (sms/ whatsapp)
SID1017481
FB: nuha hayati
5 Comment For "Kelas Blog Dan SEO"

SEO Training institute in Chennai

Thanks for sharing this information. SEO is one of the digital marketing techniques which is used to increase website traffic and organic search results. If anyone wants to get SEO Training in Chennai visit FITA Academy located at Chennai. Rated as No.1 SEO Institutes in Chennai.

SEO Training in Chennai

Thanks for sharing this informative blog. I have read your blog and I gathered some valuable information from this blog. Keep posting. Recently I did Digital Marketing Courses in Chennai at a leading digital marketing company. It's really useful for me to make a bright career.

thus your SEO tips are really useful and informative it is really helpful to the members of SEO.


digital marketing training in chennai

Really valuable tips, these kind of tips really helpful get good ranking on major search engines.
SEO Consultant Melbourne

Thanks for your great information! Its interesting and informative.Campus Events|Online Event Registration

Terima kasih atas kunjungan anda ke blog Nuha. Komen-komen positif dan membina adalah amat dialu-alukan. Terima kasih.

Back To Top