Love in Life

Powered by Blogger.

Seronoknya Bertemu Mentor!

Anda ada mentor yang dihormati dan dikagumi kagumi?

Mestila ada betul tak?

Assalamualaikum & hai.

Setelah setahun tiga bulan berbisnes, akhirnya nuha jumpa juga dengan mentor Shaklee nuha. Biasanya nuha baca tulisan dan tengok gambar beliau saja.

Rezeki Allah.. nuha dapat jumpa masa Kelas Blog dan Seo di Faizworld Training Centre.

Baca: Kelas Blog dan Seo

Perasaan?

Haruslah speechless. Excited tak payah cakap la kan. Seronok sangat dapat bergambar dengan beliau.



Alhamdulillah, tercapai jugak impian nak ambil gambar dengan beliau. Biasanya nuha hanya tengok orang lain bergambar dengan beliau.

Mentor nuha ni empunya blog mamafaiz.com. Kalau dikira, mamafaiz ni upline level 6 nuha. Jauh kan?

Dapat gift dari mamafaiz. Excited!



Pesanan beliau masih terngiang-ngiang di telinga & akan nuha ingat dan amalkan, inshaAllah.

Hubungi nuha utk konsultasi penyusuan susu ibu & kesihatan, produk Shaklee, atau jika ingin menambah pendapatan dengan Shaklee.

Baca: Promosi Bulan Januari 2015

Nuha
017-4991289 (sms/ whatsapp)
SID1017481
FB: nuha hayati
0 Comment For "Seronoknya Bertemu Mentor!"

Terima kasih atas kunjungan anda ke blog Nuha. Komen-komen positif dan membina adalah amat dialu-alukan. Terima kasih.

Back To Top