Love in Life

Powered by Blogger.

Produk Review: Saya dah Boleh Main Bola..!

Banyak  rupanya carian tentang cara main bola sepak. Tapi pokok pangkalnya, kalau handal bermain bola sepak tapi tak mampu dah nak beraksi di padang bola.. sayu jugak.

Assalamualaikum & hai.

Banyak nuha dengar kawan-kawan yang dulunya aktif di padang, aktif sukan, namun sekarang dah tak dibenarkan untuk melakukan aktiviti sedemikian disebabkan keadaan fizikal yang tidak mengizinkan.

Hari ini nuha nak share review dari suami seorang anak biz nuha tentang bola sepak.

Katanya "Suami saya makan AJHT tu. Sekarang dah boleh main bola kak."

Baca: Advanced Joint Health Tablet


Bak kata pepatah melayu 'hanya jauhari mengenal manikam'. Dalam kes bola sepak ni.. 'hanya kaki bola je tahu betapa nikmatnya dapat merembat bola'. 

Bagus suami anak biz nuha ni. Dia share manfaat AJHT ni dengan geng-geng bola. Siap cakap "Ha, ni la yang aku makan", sambil tunjuk botol AJHT.


Suami anak biz nuha ni bagi salah seorang geng bola dia try AJHT tu, katanya kuat kaki dia score gol.

7 CIRI-CIRI AJHT

1) 100% bebas kekerang - Takde masalah untuk orang yang alergy produk berasaskan hidupan laut untuk mengamalkannya.

2) 100% vegetarian -  Bahan utamanya dari ekstrak Boswellia, jagung dan lain-lain.

Baca: AJHT - Boswellia dan Bahan Utama Lain

3) 100% bebas kondroitin untuk penyerapan glukosamin yang baik.

4) Hanya dua tablet sehari.

5) Tiada perasa tiruan, pemanis atau pengawet.

6) Bebas gluten.

7) Tablet yang mudah ditelan.

Hubungi nuha utk konsultasi penyusuan susu ibu & kesihatan, produk Shaklee, atau jika ingin menambah pendapatan dengan Shaklee.

Baca: Promosi Shaklee Februari 2015

Nuha
017-4991289 (sms/ whatsapp)
SID1017481
FB: nuha hayati
0 Comment For "Produk Review: Saya dah Boleh Main Bola..!"

Terima kasih atas kunjungan anda ke blog Nuha. Komen-komen positif dan membina adalah amat dialu-alukan. Terima kasih.

Back To Top