Love in Life

Powered by Blogger.

Simple RM100 Giveaway Byijeni

Assalamualaikum, Jom join Simple RM100 Giveaway Byijeni. RM100 untuk dimenangi tau. Klik banner di bawah untuk maklumat lanjut :)

 
Hadiah Giveaway :-
  • Wang Tunai RM 20 (x2 Pemenang)
  • Topup RM 5 (x6 Pemenang)
  • Topup RM 10 (x3 Pemenang)
    Total : 11 Pemenang

    Haaa cukup RM 100 hadiah untuk giveaway ni. Even hadiah tak lah sehebat org lain, tapi ikhlas dari hati tau. Aicewahh.

    Syarat Giveaway :-
    1) WAJIB follow 2 blog ni (IZNI NAJWA) & (BYIJENI_SHOP) - akan dicheck ye
    2) Buat entry yang bertajuk : Simple RM100 Giveaway Byijeni
    3) Copy dan paste code di HTML entry dan publish.
    4) Submit link entry anda di ruangan komen.

    Mudah kan caranya? Apa tunggu lagi, cepat KLIK SINI untuk join.
  • TARIKH GA : 14/5/2015-30/5/2015
5 Comment For "Simple RM100 Giveaway Byijeni"

Good Luck :)

Jom join giveaway blog sye..
http://seindahcerita.blogspot.com/2015/05/i-love-giveaway-seindahcerita-by-nieyl.html

Singgah BW ke sini..done follow blog #166
http://kenny977.blogspot.com/2015/05/simple-rm100-giveaway-byijeni.html

Singgah sini dari segmen yang sama, sudah follow awak #167, jemput follow cik bell kat sini ... http://www.dhiyaafraabella.com/2015/05/simple-rm100-giveaway-byijeni.html

Hi, singgah dan follow sini dari segmen sama ;)

http://husnamalek.blogspot.com/2015/05/simple-rm100-giveaway-byijeni.html

Assalamualaikum dan salam ziarah... Saya pun join http://travellogdin.blogspot.com/2015/05/simple-rm100-giveaway-byijeni.html ... Datanglah ziarah ke blog saya.

Terima kasih atas kunjungan anda ke blog Nuha. Komen-komen positif dan membina adalah amat dialu-alukan. Terima kasih.

Back To Top