Love in Life

Powered by Blogger.

Kembar Seiras: Testimoni Kesihatan Shaklee

Kembar seiras, kembar seiras dan tak seiras, kembar seiras berlainan jantina, kembar seiras lelaki, kembar seiras lelaki dan perempuan, kembar seiras dan tidak seiras, kembar seiras Shaklee, Shaklee twin, kembar seiras testimoni kesihatan Shaklee.

Assalamualaikum & hai.

Seronok tak ada pasangan kembar ni? Nampak macam seronok je kan. Harini nuha nak berkongsi kisah pasangan kembar seiras yang mana salah seorang daripadanya adalah pengamal produk makanan tambahan jenama Shaklee.

Mary dan kembarnya adalah kembar seiras. Ini adalah gambar saudara kembar pada umur 4 tahun.

Kembar Seiras: Testimoni Kesihatan Shaklee
Kembar Seiras: Testimoni Kesihatan Shaklee
Ini adalah gambar mereka pada umur 69 tahun. Salah deorang daripada mereka menggunakan produk Shaklee. Cuba anda teka yang mana satu.
Kembar Seiras: Testimoni Kesihatan Shaklee
Kembar Seiras: Testimoni Kesihatan Shaklee

Mary Anderson dari Evansville, Indiana adalah pengguna tetap produk Shaklee untuk lebih 20 tahun. Kembar Mary lebih gemar menggunakan produk daripada jenama lain, dan jarang-jarang menggunakan produk Shaklee. 

Sungguhpun mereka dilahirkan dengan kod genetik yang sama, Mary lebih bertenaga, rasa lebih baik, tampak lebih muda dan lebih sihat daripada kembarnya. Mary memiliki "tenaga tanpa had" pada umur 69 tahun. Mary sangat aktif dengan gerejanya dan banyak melakukan kerja-kerja sukarela.

Mary merupakan Presiden Organisasi Wanita Republican tempatan. Semua menyangka ibu kepada 4 orang anak dan nenek kepada 6 remaja ini lebih muda dari usia 69 tahun..!

Suami Mary berusia 77 tahun juga pengamal makanan kesihatan jenama Shaklee dan tiada siapa yang meneka umurnya dengan tepat!

Menukar jenama boleh mengubah kehidupan anda.

Baca: Tawaran Vitalea Percuma

Hubungi nuha untuk konsultasi penyusuan susu ibu & kesihatan, produk Shaklee, atau jika ingin menambah pendapatan dengan Shaklee.

Baca: Promosi Shaklee Jun 2015

Nuha
017-4991289 (sms/ whatsapp)
SID1017481
FB: nuha hayati
IG: hayati_nuha 
#shakleetrustedagent 
0 Comment For "Kembar Seiras: Testimoni Kesihatan Shaklee"

Terima kasih atas kunjungan anda ke blog Nuha. Komen-komen positif dan membina adalah amat dialu-alukan. Terima kasih.

Back To Top