Love in Life

Powered by Blogger.

20 Juta Mempunyai Gangguan Mood Dan 40 Juta Mengalami Gangguan Keresahan

Tekanan kerja, tekanan ekonomi, tekanan keluarga boleh membuatkan seseorang itu terus berada dalam mood tertekan.

20 JUTA MEMPUNYAI GANGGUAN MOOD DAN 40 JUTA MENGALAMI GANGGUAN KERESAHAN

Assalamualaikum & hai.

Tahukah anda lebih daripada 20 juta orang dewasa Amerika mempunyai gangguan mood dan 40 juta mengalami gangguan keresahan. 

Dan statistik ini TIDAK termasuk orang yang mengalami masalah kemurungan sekali-sekala sahaja. 

Fakta yang sangat menakutkan. Sebenarnya dengan keadaan dunia hari ini, tidak mustahil saban hari semakin ramai yang mengalami maslah kemurungan ini. 


Kajian juga menunjukkan bahawa kos rawatan untuk masalah kemurungan ini agak tinggi sebenarnya. 

Oleh kerana itu, pengambilan supplement sangat-sangat membantu untuk memastikan seseorang itu berada dalam emosi dan mood yang tenang.

Pengambilan B Complex dapat membantu mengatasi maslah kemurungan ini. Bantu untuk melawan tekanan dan memastikan kesihatan fungsi saraf, sekaligus meredakan sakit kepala, tekanan, kemurungan dan insomnia.

Semoga usaha dengan mengamalkan produk natural, selamat dan berkesan ini meningkatkan tahap kesihatan kita semua. InshaAllah.

Nuha
017-4991289 (call/ whatsapp/ telegram)
Shaklee ID: 1017481
FB: nuha hayati
IG: rakan_penyusuan_susu_ibu

2 Comment For "20 Juta Mempunyai Gangguan Mood Dan 40 Juta Mengalami Gangguan Keresahan"

betul tu nuha. hritu Ain ada buat research pasal ni. Malaysia pun lebih kurang jugak

Nampak tak serius tapi sebenarnya ngeri kan ain.

Terima kasih atas kunjungan anda ke blog Nuha. Komen-komen positif dan membina adalah amat dialu-alukan. Terima kasih.

Back To Top