Love in Life

Powered by Blogger.

Tak Jadi Beli Carseat Baru Gara-gara Basic H

Basic H Shaklee adalah salah satu produk Shaklee di bawah rangkaian Get-Clean Home Care System (Produk Kesihatan Kediaman). Ianya dihasilkan daripada sumber jagung dan kelapa dan tiada tambahan bahan kimia merbahaya.

Assalamualaikum & hai.

JIMAT HAMPIR RM200 DENGAN BASIC H

Nuha bawakan 1 lagi review tentang penggunaan produk Basic H Shaklee. 

"Cadangnya nak beli car seat baru untuk anak kedua nanti. Maklumlah carseat yang guna untuk anak pertama dah macam belacan. 

Tak sampai hati nak bagi anak kedua guna.

Satu petang dok jeling car seat anak sambil fikir-fikir nak beli kat mana carseat baru. Tiba-tiba teringat ada Basic H kat singki dapur.

Dengar ramai yang kata Basic H adalah pencuci seribu kegunaan. Moh la kita cuba.



Taraaaaaaa.. suami balik kerja terus saya tunjuk "carseat baru". Suami pun senyum je.

Jimat hampir RM200, tak perlu dah beli carseat baru.

Semua sebab penangan Basic H. Memang sangat best". 

Basic H pencuci serba guna. Tanpa bahan kimia, selamat untuk semua terutama anda yang mempunyai kulit sensetif atau anak yang alergi dan selamat untuk bumi kita juga. 

Nuha
017-4991289 (call/ whatsapp/ telegram)
Shaklee ID: 1017481
FB: nuha hayati
IG: rakan _penyusuan_susu_ibu
0 Comment For "Tak Jadi Beli Carseat Baru Gara-gara Basic H"

Terima kasih atas kunjungan anda ke blog Nuha. Komen-komen positif dan membina adalah amat dialu-alukan. Terima kasih.

Back To Top