Love in Life

Powered by Blogger.

Tip Hamil Tanpa HB Rendah

Antara komen bakal ibu yang tidak lagi berhadapan dengan masalah HB rendah semasa hamil. HB rendah dikaitkan dengan anemia. Ikuti kisah wanita hamil anak ketiga ini tanpa isu HB rendah sepanjang tempoh mengandung.

TIP MENGANDUNG TANPA HB RENDAH

"Bila sebut pasal Set Hamil ni teruja nak pregnant lagi. Huhu.

Ti ni jenis Hb memang low. Dari anak pertama lagi misi ni asyik tulis pen merah jer tau. Nyampah.

Anak ke 2 pun macam tu jugak. Kalau lebih sikit takat 10 lebih jer. 

Kena ugut tu dah jadi mainan doktor dah lak. Kalau tak naik gak nak cucuk kat punggung.

Tapi anak ke 3. Set hamil lengkap Ti ambik. Yang penting Vitalea tu. 



HB Ti 11 ke atas jer tau. Tinggilah bagi Ti yang jenis darah rendah ni.

Yang penting hati happy jer tengok pen biru kat buku." 

-Puan Siti-

Puan-puan yang tengah mengandung, berhadapan dengan situasi yang lebih kurang macam ni, boleh hubungi nuha sekarang untuk konsultasi Set Mengandung Lengkap Shaklee. 

InshaAllah produk terbaik, konsultasi lengkap dan terbaik nuha berikan untuk pelanggan-pelanggan nuha. 

Semuanya demi si kecil di dalam rahim. 

Nuha
017-4991289 (call/ whatsapp/ telegram)
Shaklee id: 1017481
FB: nuha hayati
IG: rakan_penyusuan_susu_ibu
0 Comment For "Tip Hamil Tanpa HB Rendah"

Terima kasih atas kunjungan anda ke blog Nuha. Komen-komen positif dan membina adalah amat dialu-alukan. Terima kasih.

Back To Top