Love in Life

Powered by Blogger.

Wedding Shoes: Kasut Kahwin Perempuan Saiz 3 RM150

Kasut pengantin perempuan yang cantik dan murah. Pasti menjadi pilihan ramai bride-to-be. Berapa saiz kasut anda? Berminat dengan tinggi, flat, tutup sepenuhnya atau separa tutup?

WEDDING SHOES: KASUT KAHWIN PEREMPUAN SAIZ 3 RM150

Assalamualaikum & hai. 

Ingat lagi dulu masa nuha sibuk dengan persiapan kahwin. Kasut kahwin bukan antara item last minute yang nuha cari. Maklumlah kaki nuha bersaiz kecil. Agak terhad pilihan yang ada samada di butik pengantin mahupun di kedai-kedai. 



Ini dia kasut kahwin nuha. Sepasang je nuha tempah khas dan pakai untuk semua majlis. Suka kasut ni sebab berjaya menjadikan ketinggian nuha tak obvious sangat dari suami. Hehe.

Nuha nak let go kasut ni. Memang rasa sayang sangat, tapi bila fikir tak tahu bila lagi masa yang sesuai nak pakai kasut ni memandangkan sekarang dah musim mendukung anak. Risiko dukung anak kecil dengan berkasut setinggi ini. 

Saiz: 3
Tinggi tumit: 3 1/2 inci 
Tinggi depan: 1 inci
Material: Satin
Warna: Putih
Kondisi: 6/10

Harga: RM150 termasuk kos penghantaran ke seluruh Malaysia. RM130 untuk Cash on Delivery di Kawasan Bangi. 

Kepada yang berminat boleh hubungi nuha segera ya. First come, first pay, first serve. 

Nuha
017-4991289 (call/ whatsapp/ telegram)
FB: nuha hayati
IG: rakan_penyusuan_susu_ibu

0 Comment For "Wedding Shoes: Kasut Kahwin Perempuan Saiz 3 RM150"

Terima kasih atas kunjungan anda ke blog Nuha. Komen-komen positif dan membina adalah amat dialu-alukan. Terima kasih.

Back To Top