Love in Life

Powered by Blogger.

Check: Anda Mungkin Dah Mulakan Langkah Berbisnes Shaklee Tanpa Sengaja

Cuba semak. Mana tahu anda dah pun terbuat separuh dari step memulakan bisnes Shaklee tanpa anda sengaja!

SEMAK: ANDA MUNGKIN DAH MULAKAN LANGKAH BERBISNES SHAKLEE TANPA SENGAJA

Cara mudah bermula dengan Bisnes Shaklee

1) Daftar keahlian Shaklee 

Ada diantara anda layak dapat keahlian Shaklee secara percuma semasa buat pembelian produk.

Ada juga yang membayar yuran keahlian untuk menikmati keistimewaan sebagai ahli Shaklee. 

2)Guna Produk Shaklee 
(Suplemen, Produk Kediaman, dan Skin Care).
Jadi pengguna kepada produk Shaklee itu sendiri. 

3) Konsisten dengan produk yang diamalkan. 
Bila anda konsisten, inshaAllah anda akan dapat rasa manfaat dan kesan-kesan best daripada produk. Cuba untuk konsisten dengan produk sekurang-kurangnya 3 - 6 bulan. 

Nuha suka cadangkan untuk anda cuba Daily Essential Set (DES). DES adalah set suplemen asas yang superb!

4) Kongsi kesan Shaklee anda
Kongsi pengalaman dan kesan produk Shaklee yang anda rasai dengan keluarga dan kawan-kawan. Ajak mereka cuba dan amal produk-produk Shaklee. Bantu mereka untuk lebih sihat dengan Shaklee. 

Senang kan?

Macam anda cuba makan di restoran asam pedas tempoyak ikan patin yang baru dibuka di tempat anda. Kalau sedap konfem anda viralkan kesedapan makan di kedai tersebut di media sosial kan? 

Konsep yang sama digunakan untuk anda jalankan bisnes Shaklee. Viralkan kesan produk Shaklee yang anda rasa kepada orang ramai. 

Macam Nuha, Nuha bermula dengan bisnes Shaklee dengan step nombor 2, 3, 1 dan empat. Step sama tapi langkah yang berbeza.

Kepada yang perlu bantuan untuk bermula dengan bisnes ini, boleh pm Nuha segera. Kuota team Nuha untuk newbies Bulan April 2017 ni tinggal 3 je lagi. 

Nuha
017-4991289 (Call/ Whatsapp/ Telegram)
FB: Nuha Hayati
IG: nurul_hayati_hanisah
0 Comment For "Check: Anda Mungkin Dah Mulakan Langkah Berbisnes Shaklee Tanpa Sengaja"

Terima kasih atas kunjungan anda ke blog Nuha. Komen-komen positif dan membina adalah amat dialu-alukan. Terima kasih.

Back To Top