Love in Life

Powered by Blogger.

Terima Produk Expired Gara-gara Nak Harga Murah

Ada kes pelanggan beli Vivix di e-commerce dapat yang nak tamat tarikh luput lagi sebulan. Ada kes yang beli Lecithin dah expired.

TERIMA PRODUK EXPIRED GARA-GARA NAK HARGA MURAH. 

Shaklee ni satu syarikat yang besar, mereka tak akan turunkan harga dengan mudah.

Kita tengok beberapa lagi contoh syarikat besar yang lain, mereka take buat promosi harga runtuh, harga lori terbalik, harga tak masuk akal semua tu.

Mesti ada something fishy yang buatkan mereka-mereka ni terdesak nak jual murah.

Hakikatnya memang menjadi satu kesalahan bila menjual di e-commerce ni.


Notis Pemberitahuan dari Shaklee

Shaklee pun dah keluarkan notis tak autentik atau dengan kata lain tidak dijamin ketulenan produk-produk yang dijual di e-commerce. Ada kemungkinan produk yang dijual adalah produk tiruan. 

Nuha ada muat naik satu video berkaitan isu ni di Facebook dan Instagram. Anda boleh tonton di FB Nuha Hayati atau di Instagram nurul_hayati_hanisah. 


Mangsa terima produk expired, beli di Lazada

Bila berbincang dengan team Nuha pasal isu ni, ada antara kami yang suarakan salah sprang daripada jiran beli produk Shaklee di Lazada dengan harga yang rendah. Tapi sayangnya produk yang diterima dah expired beberapa bulan yang lepas. 

Hubungi Nuha untuk konsultasi penyusuan susu ibu dan kesihatan, produk Shaklee, atau jika ingin menambah pendapatan dengan Shaklee. 

Nuha
017-4991289 (Call/ WhatsApp/ Telegram)
FB: Nuha Hayati
IG: nurul_hayati_hanisah
0 Comment For "Terima Produk Expired Gara-gara Nak Harga Murah"

Terima kasih atas kunjungan anda ke blog Nuha. Komen-komen positif dan membina adalah amat dialu-alukan. Terima kasih.

Back To Top