Love in Life

Powered by Blogger.

Promosi Akhir Tahun: Shaklee Vivix dan Vitalea for Children

Promosi yang ditunggu pengguna-pengguna setia Vivix kembali sebagai penutup tahun 2017. Pastikan anda rebut promosi lanjutan Vitalea for Children juga ya. Nuha nak maklumkan promosi bulan ni, iaitu Vivix dan Vitalea for Children.

PROMOSI BULAN DISEMBER 2017

1) VIVIX


Promosi Vivix Shaklee Disember 2017

Vivix dihasilkan daripada gabungan 4 tumbuhan iaitu anggur muscadine, lobak ungu, Elderberi Eropah dan Polygonum Cuspidatum.

Vivix bermanfaat dalam perlindungan sehingga ke peringkat DNA sel. Badan kita berdiri daripada berbillion sel yang membina tisu, dari tisu membina organ dan sistem badan. Sel-sel yang rosak dan yang tidak dibaiki boleh menyebabkan kerosakkan kepada lebih banyak sel dan menjadi semakin teruk.

PROMOSI SHAKLEE BULAN INI: Dapatkan sebotol Vivix secara percuma dengan setiap pembelian 6 botol Vivix, atau anda boleh menikmati 5% discount dengan pembelian 2 botol Vivix.

Setiap pilihan promosi di atas, selain melayakkan anda mendapat discount atau Vivix secara percuma, anda juga layak untuk mendapat keahlian Shaklee bernilai RM68.90 secara percuma, kos penghantaran bernilai RM10.60 percuma, rebat tunai, peluang untuk mengikuti sesi ceramah kesihatan percuma, dan peluang untuk menjana pendapatan melalui Shaklee.

2) VITALEA FOR CHILDREN

Vitalea for Children - Terbaik untuk Tumbesaran Anak-anak

Hakikatnya, ramai anak-anak kita hari ini tidak mendapat nutrisi yang lengkap melalui diet harian mereka, terutamanya bagi anak-anak yang memilih untuk makan (peaky eater).

Berita baik untuk ibu bapa! Shaklee menawarkan Vitalea for Children iaitu Multivitamin semulajadi yang diformulasikan khas untuk menampung keperluan nutrisi anak-anak setiap hari.

Vitalea for Children membekalkan 18 jenis vitamin dan mineral penting untuk menyokong tumbesaran anak anda. Kelebihan Vitalea for Children berbanding multivitamin lain yang ada di pasaran adalah ianya semulajadi, tanpa bahan pengawet, perasa dan pewarna tiruan, bebas gluten dan didatangkan dengan perisa anggur semulajadi.

PROMOSI SHAKLEE BULAN INI: Dapatkan sebotol Vitalea for Children secara percuma dengan setiap pembelian 3 botol Vitalea for Children. Anda jimat sehingga RM111.25. Wow!

Hubungi Nuha untuk konsultasi kesihatan, Produk Shaklee, atau jika ingin menambah pendapatan dengan Shaklee. Klik link dibawah untuk cara mudah dan cepat merebut promosi Vivix dan Vitalea for Children.

Klik: Order Vivix Beli 6 Percuma 1

Klik: Order Vitalea for Children Beli 3 Percuma 1

Nuha
017-4991289 (Call/ Whatsapp/ Telegram)
FB: Nuha Hayati
IG:nurul_hayati_hanisah

0 Comment For "Promosi Akhir Tahun: Shaklee Vivix dan Vitalea for Children"

Terima kasih atas kunjungan anda ke blog Nuha. Komen-komen positif dan membina adalah amat dialu-alukan. Terima kasih.

Back To Top