Love in Life

Powered by Blogger.

Promosi Vivix Sempena Bulan Kemerdekaan

Dah lama terliur dengan Vivix Shaklee ni, bila nak ada offer?

PROMOSI BULAN KEMERDEKAAN: VIVIX SHAKLEE MINUMAN BOTANIKAL

Kenapa awak perlu dapatkan Vivix?

Vivix mengandungi khasiat polifenol yang sangat bagus untuk kesihatan badan.

1) Polifenol membantu dalam membaiki sel bermula dari DNA lagi
2) Polifenol menambah baik sel dengan menambahkan enjin sel atau mitokondria (tempat jana tenaga sel)
3) Polifenol membantu badan jadi sihat dan bertenaga
4) Polifenol membantu mengelakkan berlakunya kerosakan sel

Semuanya berkaitan dengan sel. Sel kan unit yang paling kecil dalam badan kita. Daripada sel tu la terbentuknya jadi tisu. Daripada tisu, terbentuk jadi organ. Organ pula bergabung membentuk sistem badan.

Kita nak betulkan sistem badan, kita mula betulkan sel dulu. Jadi, siapa je yang boleh amalkan Vivix ni?

Semua daripada kita.

Biar kebaikan polifenol dalam Vivix bantu anda untuk

1) Mengawal gula dalam darah
2) Mengawal tekanan darah
3) Meningkatkan penghasilan tenaga
4) Kelihatan muda
5) Membantu menurunkan berat badan
6) Menyokong kesihatan mata
7) Kesihatan sendi lebih fleksibel
8) Mengurangkan risiko pertumbuhan sel abnormal


PROMOSI VIVIX BULAN OGOS 2019

Beli 7 botol Vivix pada harga 6 botol, siap dapat rebet tunai dalam RM250

ataupun jimat 5% dengan setiap belian 2 botol Vivix. Jadi

4 botol Vivix awak dapat jimat 10%
6 botol Vivix awak dapat  jimat 15%


Penjimatan ni bulan ini sahaja tau. Beli Vivix dapat lagi FREE MEMBERSHIP dan FREE POSTAGE

Awak boleh dapatkan Vivix daripada Nuha sekarang di talian 017-4991289. COD area Kuala Selangor dan servis pos seluruh Malaysia.
0 Comment For "Promosi Vivix Sempena Bulan Kemerdekaan"

Terima kasih atas kunjungan anda ke blog Nuha. Komen-komen positif dan membina adalah amat dialu-alukan. Terima kasih.

Back To Top